Un blog personal despre tot ce-i chic

You can leave your hat on

Fashion

Ma intreb de multe ori cum poti face fata, financiar vorbind, schimbarii si reinnoirii garderobei in fiecare sezon, pentru ca sunt sigura ca ne dorim toate acelasi lucru – o tinuta noua, in tendinte, in fiecare zi.

Cred ca solutia, in cazul in care nu planuiesti sa castigi la loto (sau o spargere in stilul The Italian Job), sta in accesorii. Un accesoriu special, unic, extravagant sau elegant, oate face diferenta, putand scoate din anonimat orice piesa vestimentara, oricat de fada, dar si converti o tinuta dintr-un registru stilistic in altul.

Un astfel de rol indeplinesc si palariile create de Kristina Dragomir, sofisticate, fantastice, cool. Am descoperit de curand noua sa colectie, toamna-iarna 2014/15, si recunosc ca nu m-as putea hotari asupra unui singur model preferat.

Aceasta noua colectie de palarii semnata Kristina Dragomir continua conceptul de arta purtabila, abordat in ultmile sale colectii, creatiile sale demonstrand inca o data ca o forma clasica poate fi reinterpetata si reinventata in permanenta.

Forme simple, minimaliste si ludice, nuante pudrate, elemente inedite, oricare dintre modelele noii colectii de palarii Kristina Dragomir va atrage toate privirile asupra ta.

Kristina Dragomir - colectie palarii toamna/iarna

Kristina Dragomir - colectie palarii toamna/iarna

Kristina Dragomir - colectie palarii toamna/iarna

Kristina Dragomir - colectie palarii toamna/iarna

Kristina Dragomir - colectie palarii toamna/iarna

 

 

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Fashion

Sense: party outfits

Dacă ar fi să vă fac o singură recomandare vestimentară pentru petrecerile
Go to Top