Calendarul Pirelli: Joan Smalls este Miss Martie 2015

Cu siguranta, cel mai celebru calendar din lumea modei este Calendarul Pirelli. Si tocmai de aceea, aici pe lachicboutique.ro iti voi prezenta, in fiecare luna, cele 12 top modele care au pozat pentru Steven Meisel in editia din 2015.

Am inceput in ianuarie cu Adriana Lima, am continuat in februarie cu Natalia Vodianova, iar Miss Martie 2015 este Joan Smalls.

Nascuta in Hatillo, Puerto Rico, Joan Smalls a stabilit noi standarde pentru generatia actuala de top modele. Incepand din 2011 a fost imaginea a numeroase campanii de print si tv si a fost prima femeie din zona Caraibelor care a devenit imaginea Estée Lauder.

A primit titlul de Model of the Year, iar in topul de pe site-ul models.com este considerata ca fiind una dintre cele mai de succes top modele din noua generatie.  Joan Smalls se lauda ca nu a fost „descoperita” de nimeni si tot ceea ce a obtinut a fost pe forte proprii participand la concursuri locale de frumusete in Puerto Rico si apoi trimitandu-si portofoliul agentiilor din New York si Los Angeles.

Incet, incet succesul si-a facut aparitia dupa ce Riccardo Tisci a lucrat cu ea la prezentarea colectiei Givenchy  Haute Couture, iar Mario Testino a fotografiat-o pentru Vogue. Si de aici pana la Calendarul Pirelli a mai fost doar un pas..

Iata si un scurt clip cu Joan Smalls, Miss Martie in Calendarul Pirelli pentru acest an:

Calendarul Pirelli pentru anul acesta se numeste “Calendar Girls 2015”, iar cele 12 modele sunt Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Your wish has been granted! Cinderella came out today…

Următor

InstaLife #8