Calendarul Pirelli: Candice Huffine este Miss Aprilie 2015

Cu siguranta, cel mai celebru calendar din lumea modei este Calendarul Pirelli. Si tocmai de aceea, aici pe lachicboutique.ro iti voi prezenta, in fiecare luna, cele 12 top modele care au pozat pentru Steven Meisel in editia din 2015.

Am inceput in ianuarie cu Adriana Lima, am continuat in februarie cu Natalia Vodianova, in martie cu Joan Smalls, iar in aprilie avem o premiera. Miss Aprilie este Candice Huffine.

Ca de obicei, Calendarul Pirelli a reusit sa se reinventeze inca o data. Sa puna in prim plan femeia. Sa aleaga un top model plus size: Candice Huffine.

Candice Huffine

Candice Huffine a fost recunoscuta oficial ca model dupa aparitia ei in revista „Curves Ahead” si avea deja o cariera de succes in 2011 cand a aparut, in luna iunie, pe coperta Vogue Italia. A urmat apoi si un pictorial, in septembrie 2011, cu Steven Meisel, fotograful Calendarului Pirelli 2015.

Candice a lucrat cu fotografi celebri precum Camille Akrans, Emma Summerton, Angelo Pennetta, Damon Baker, Carine Roitfeld, Karl Lagerfeld si Ward Ivan Rafik si a aparut pe coperta unor reviste ca iD, S Moda, Vogue Germania si Harper’s Bazaar.

Recent, tot Steven Meisel a ales-o sa apara in editia aniversara Vogue Italia alaturi de alte 49 de top modele celebre. Candice Huffine colaboreaza cu branduri ca Maidenform, Marina Rinaldi, Lane Bryant, Marks & Spencer, Macy’s, Bloomingdales, Nordstrom si Torrid.

Originara din Annapolis, Maryland, Candice considera ca New York este noua ei casa, iar aparitia in editia din 2015 a Calendarului Pirelli este cel mai important moment al carierei sale.

In fotografiile sale, Meisel scoate in evidenta frumusetea top modelelor din ziua de astazi, fiind asistat de o echipa de stilisti condusa de Carine Roitfeld, fosta editoare a revistei Vogue Franta, si de Pat McGrath, unul dintre cei mai renumiti make-up artisti din lume.

Steve Meisel nu a vrut sa creeze un calendar conceptual sau sa faca legatura cu o anumita locatie. Steve Meisel a vrut sa faca 12 postere in care femeia sa fie in prim plan si care sa incite imaginatia tuturor.

Iata si un scurt clip cu Candice Huffine, Miss Aprilie in Calendarul Pirelli pentru acest an:

Calendarul Pirelli pentru anul acesta se numeste “Calendar Girls 2015”, iar cele 12 modele sunt Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Urban vs. Boem

Următor

O schimbare in fiecare zi – lentile de contact colorate