/

Calendarul Pirelli: Cameron Russell este Miss Iulie 2015

Cameron Russel - Calendarul Pirelli 2015

În fiecare lună, aici pe lachicboutique.ro îți voi prezenta cele 12 top modele care au pozat pentru Steven Meisel în editia din 2015 a Calendarului Pirelli.

Am început în ianuarie cu Adriana Lima, am continuat în februarie cu Natalia Vodianova, în martie cu Joan Smalls, în aprilie cu Candice Huffine, în mai cu Carolyne Murphy, apoi cu Anna Ewers și acum cu Cameron Russell, care este Miss Iulie.

Calendarul Pirelli pentru anul acesta se numeste “Calendar Girls 2015”, iar cele 12 modele sunt Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.

Cameron Russell s-a nascut in Boston si a crescut in Massachusetts, Statele Unite. In ultimii 10 ani a avut o cariera impresionanta in lumea modei si a aparut pe copertile unor reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Elle.

Calendarul Pirelli: Cameron Russell este Miss Iulie 2015

A pozat pentru fotografi celebri, inclusiv Steven Meisel, Mario Testino, Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, David Sims si Mario Sorrenti si a fost imagina unor branduri precum Prada, Calvin Klein, Ralph Lauren, Givenchy, Louis Vuitton, Victoria’s Secret, Versace, Diane Von Furstenberg, Alexander Wang, Chanel sau H&M.

Cameron Russell - Calendarul Pirelli 2015

In 2012, Cameron a absolvit Columbia University, specializarea Stiinte Politice si Economice, iar in octombrie acelasi an a fost speaker la TED cu prezentarea “Looks aren’t everything. Believe me, I’m a model”, fiind una dintre cele mai apreciate prezentari cu peste 7 milioane de view-uri.

Anul trecut ea a pozat pentru Calendarul Pirelli 2015 si este Miss Iulie.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Afi Palace Cotroceni
Anterior

O vacanță la mall: șase distracții în Afi Palace Cotroceni

Următor

Relaxare la piscină