Calendarul Pirelli: Anna Ewers este Miss Iunie 2015

Anna Ewers

Calendarul Pirelli pentru anul acesta se numeste “Calendar Girls 2015”, iar cele 12 modele sunt Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.

În fiecare lună, aici pe lachicboutique.ro îți voi prezenta cele 12 top modele care au pozat pentru Steven Meisel în editia din 2015 a Calendarului Pirelli.

Am început în ianuarie cu Adriana Lima, am continuat în februarie cu Natalia Vodianova, în martie cu Joan Smalls, în aprilie cu Candice Huffine, în mai cu Carolyne Murphy, iar acum cu Anna Ewers, care este Miss Iunie 2015

Anna Ewers s-a nascut și a crescut la Freiburg, în Germania. La vârsta de 19 ani a fost descoperită de un “talent scout” și s-a mutat la New York unde a avut un succes instantaneu!

A lucrat cu fotografi legendari precum Steven Meisel, Steven Klein, Mert Alas & Marcus Piggott, Glen Luchford, Karim Sadli, Craig McDean, Patrick Demarchelier, Willy Vanderperre și Mikael Jansson.

Anna Ewers - Calendarul Pirelli 2015

Anna Ewers a apărut pe coperțile revistelor Vogue Italia, W Magazine, Vogue Paris, iD sau Vogue. Solicitată de numeroși designeri, Anna a fost imaginea unor campanii Prada, Alexander Wang, Versace și Balenciaga.

Anna Ewers - Calendarul Pirelli 2015

Modelul german a urcat pe podium pentru Miu Miu, Ralph Lauren, Calvin Klein, Chanel, Dior, Valentino, Versace, Jil Sander, Balmain, Prada, Isabel Marant, Alexander Wang, Marc Jacobs, Anna Sui, Donna Karan și Proenza Schouler.

Anna Ewers - Calendarul Pirelli 2015

Pentru Steven Meisel, Anna a pozat pentru coperta Vogue Italia în septembrie 2014, dar și pentru campaniile Prada Primăvară 2014 și Prada Resort 2014.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Soluțiile mele preferate pentru demachiat

Recomandare film - Anturaj
Următor

Despre cum poți reuși la Hollywood cu un Anturaj potrivit