Calendarul Pirelli 2017 a fost prezentat oficial la Paris

Calendarul Pirelli, probabil cel mai așteptat calendar din lume, a fost prezentat astăzi la Paris. Fotograful ediției din 2017 este Peter Lindbergh, care a și participat la prezentarea oficială, alături de Nicole Kidman, Uma Thurman și Helen Mirren.

Peter Lindbergh este primul fotograf care a fost solicitat să producă trei ediții ale Calendarului Pirelli. Lindbergh a fotografiat ediția din 1996 în deșertul El Mirage din California, iar pe cea din 2002 la Studiourile Paramount Pictures din Los Angeles.

Ideea noului calendar a fost de a nu crea un calendar în jurul unor corpuri perfecte, ci care să scoată în evidență sensibilitatea și emoția actrițelor care au fost invitate să pozeze pentru Calendarul Pirelli 2017.

Peter Lindbergh a ales să lucreze cu Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman,
Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux,
Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright și Zhang Ziyi.

El a inclus-o pe listă și pe Anastasia Ignatova, profesor de Teorii Politice la Universitatea de Stat din Moscova.

Alegerile făcute de Lindbergh confirmă încă o dată pasiunea sa pentru cinema, petrecerea de după lansarea oficială având loc chiar la Cité du Cinéma în Saint Denis, unul dintre cele mai importante studiouri de film din Europa.

„Emotional” este motto-ul noului Calendar Pirelli, iar Lindbergh a vrut să surprindă portretul femeii în mai multe feluri.

Ședințele foto au avut loc între mai și iunie, anul acesta, în Berlin, Los Angeles, New York, Londra și pe plaja Le Touquet din Franța.

Rezultatul este un calendar cu 40 de imagini care surprind actrițele mele preferate în ipostaze unice, fără make-up, acesta fiind modul lui Peter Lindbergh de a surprinde „nud” cele 14 protagoniste ale ediției din 2017 a Calendarului Pirelli.

Iată și câteva dintre pozele mele prefare și promit să revin în zilele următoare cu mai multe poze și filmulețe de la lansarea oficială.

Care ar fi preferata voastră din această ediție a Pirelli Calendar?

JULIANNE_MOORE NICOLE_KIDMAN ROBIN_WRIGHT UMA_THURMAN

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

5 comentarii

  1. întotdeauna am fost fascinată de hellen mirren, de naturalețea și frumusețea ei interioară, aceea pe fotografiile calendarului o redau în toată splendoarea. deci da, alegerea mea va fi mereu, cu ochii închiși ea. cu dorința secretă ca, odată și odată să îmbătrânesc aidoma ei.
    felicitări pentru calendarul tău de advent pe care îl susțin și promovez cu tot dragul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Oțetul balsamic – ingredientul minune

Următor

3 reguli pentru îngrijirea tenului în sezonul rece