Calatorie in jurul lumii

Semn clar si evident ca am nevoie de o vacanta sau doar o dovada in plus a imaginatiei mele mult prea active? Dusul de dimineata s-a transformat astazi intr-un voiaj in destinatii mai indepartate sau mai apropiate, dar toate perfecte pentru o vacanta de vis.

Pentru aceasta calatorie in jurul lumii trebuie sa ii multumesc noului Dove Go Refresh Restore, mai exact aromei sale dementiale, o combinatie proaspata si reconfortanta de smochine si flori de portocal, foarte persistenta pe piele (ca de altfel toate aromele produselor Dove).

Gel de dus & sapun Dove Go Fresh Restore

 Miresmele florilor de portocal m-au purtat cu gandul in insorita Florida, a carei floare reprezentativa este, in ispititoarele patiserii pariziene si tentantele bazaruri din Orientul Mijlociu (apa din flori de portocal fiind unul dintre ingredientele celor mai delicioase si fine dulciuri) si pana in Spania, unde am gustat cel mai minunat ceai din flori de portocal (excelent cu gheata pe caldurile acestea toropitoare), iar smochinele in destinatii fascinante si pline de mister ca Turcia, Egipt, Maroc, Grecia, Brazilia, unde intalnesti smochinii la tot pasul, infrumusetand peisajul salbatic si arid.

Smochine

 Incercati sapunul crema si gelul de dus nutritiv din noua gama Dove Go Fresh Restore si lasati-va purtate in locuri minunate. Va astept cu povestiri.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Ce am descoperit in revistele glossy de august

Următor

Premier Spa: o noua dimensiune spa & si un concurs cu doua premii pentru voi