Cadouri la pret special

cadouri martie Giftexpert

Ati inceput cercetarile pentru micile atentii si cadouri de Martisor si 8 Martie? Pentru cei sau cele care au nevoie de putin ajutor, iata o sugestie… de fapt mai multe, sub forma unor pachete dragute pe care le-am imaginat impreuna cu GiftExpert. Si ca surpriza sa fie completa, va oferim si un discount de 10% la achizitionarea acestor pachete, in luna martie.

M-am jucat putin cu produsele Scottish Fine Soaps, pe care le ador si de care v-am povestit de nenumarate ori,  iar acum veti descoperi si multe noutati (produse disponibile pentru prima data pe GiftExpert), combinandu-le in functie de proprietati si texturi si alaturandu-le unor ceaiuri deosebite de la Tea Forte.

Invalid Displayed Gallery

Mie-mi place mult selectia, oricare dintre aceste pachete constituie un cadou incantator si foarte frumos parfumat pe deasupra. Iar GiftExpert se va ocupa sa vi le ambaleze minunat, ca de fiecare data. Va fi un dar din suflet care va impresiona si va placea.

Gasiti cadouri pentru orice varsta, gusturi sau tipologie, pentru mama, bunica, sora,prietena, colega, iubita sau sotia. Aceste pachete sunt, asa cum va spuneam, la un pret special, cu 10% mai mic, pentru cititorii La Chic Boutique. Pentru a beneficia de acest discount, disponibil doar in luna martie 2014, trebuie sa introduceti in formularul de comanda codul MARTIE.

Va doresc o primavara frumoasa si plina de cadouri inspirate!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping de primavara
Anterior

Shopping de primavara

mirese neconventionale
Următor

Mirese neconventionale