Bryo Appetite: unde ieși la terasă în București

Bryo Appetite

Deși denumirea nu o trădează, Bryo Appetite este exact tipul de restaurant pe care îl ador: cu specific italian! M-a cucerit de la prima vizită cu pizza și pastele sale și îl recomand oricând cu încredere.

Dacă „înainte” ieșeam aproape zilnic, iar frigiderul era aproape doar o altă piesă de mobilier, vara aceasta am devenit mai selectivă când vine vorba de mesele în oraș, acestea transformându-se dintr-un fapt obișnuit într-unul special. 

Contează mult mai tare atmosfera, localizarea, meniul, servirea decât înainte. În primul rând pentru că ies mai rar și îmi doresc o experiență memorabilă, dar și pentru că noile norme de siguranță și igienă nu îmi par o glumă sau ceva opțional.

La Bryo Appetite mi-a plăcut instant. Am fost deja de 3 ori și sunt convinsă că le voi mai face o vizită cât de curând. 

Deși este situată la stradă, și una destul de circulată, terasa este împrejmuită de vegetație, în principal palmieri, care îți dau o senzație plăcută de terasă la mare, pe plajă.

Meniul Bryo Appetite? Fix pe gustul meu!

Adică paste și pizza, în principal. Plus câteva salate, risotto și desert. Am încercat câte ceva din fiecare categorie și nu am nimic de reproșat. Porțiile sunt mari (imense chiar, pentru mine), mâncarea super apetisant aranjată în farfurie, serviciul atent și rapid.

Salata Buffala, cu mozarella, roșii cherry, avocado, măsline și pesto, a fost delicioasă, perfectă pentru „deschiderea” apetitului… de fapt, a fost perfectă pentru a-mi astâmpăra puțin foamea. Astfel, m-am putut cu adevărat delecta cu ceea ce a urmat.

Bryo Appetite

Pastele al forno sunt geniale. Am încercat Penne Quttro formagi cu trufe (absolut minunate, lejere și aromate, în ciuda celor 4 brânzeturi din compoziția sosului), Gnocchi pomodori Buffala (zemoase și consistente, delicioase) și Penne carbonara al forno (o variantă la cuptor foarte reușită a celebrelor carbonara).

Bryo Appetite

Bryo Appetite

Nici pizza nu este mai prejos. De fapt, îți recomand să la Bryo Appetite lângă tine prieteni care „share food”. Astfel poți gusta din toate bunătățile. Nu te aștepta să găsești la Bryo clasicele rețete de pizza. Da, dacă ești foarte conservator, poți opta pentru o Margherita Buffala, Margherita, Calzone sau Veggie, dar recomandarea mea este să încerci una dintre rețetele speciale ale casei: Cinque Terre are 5 brânzeturi, Fresco and Fume combină guacamole cu somon fume și mozarella, iar Bryo Amore Mio (pe care am încercat-o la prima vizită și e buuuună) include mozarella buffala, chorizo, guacamole și anghinare… Nu îți face griji, dintre cele 16 rețete de pizza, trebuie să găsești cel puțin una pe gustul tău!

Bryo Appetite

Dacă ajungi și la desert, îți recomand Lava cake. Îți las o poză, care cred că nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Încă un lucru care mi-a plăcut la Bryo este faptul că nu te rezumi la meniul de pizza și paste? Curioasă de ce?

Dacă nu ești în dispoziție pentru o cină sau un dejun italian, poți comanda la Bryo Appetite pe terasă din meniul B3ton RestoBar. Adică burgeri (delicioși, apropo), coaste, salată de vinete și alte nebunii.

Aperitivo la Bryo Appetite

Meniul de băuturi este și el foarte ofertant și atrăgător. Te poți opri la terasă după o plimbare în parcul Carol pentru a te răcori și energiza cu un cocktail delicios!

BRYO APPETITE, București, Bulevardul Mărășești 2B, bloc B, scara 2, spațiul 5, Parter.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

pop-up cinema in the park
Anterior

Pop-up cinema in the park

Următor

Vară perfectă în 5 pași: importanța produselor de protecție solară