Braun Satin Hair 7 sau ce ai lua cu tine pe o insula pustie

Stiti intrebarea aceea absurda si totodata plina de intelesuri «Ce-ai lua cu tine pe o insula pustie?»… de fiecare data cand ma gandesc la un raspuns, il adaptez in functie de audienta si de scopul intrebarii, dar in sinea mea nu am abandonat niciodata instrumentul de coafat de care nu ma despart in nicio calatorie « traditionala » – placa de par.

Pentru ca « a bad hair day is a bad day » pentru mine, placa de par mi-a fost, din momentul in care am descoperit-o, cea mai buna prietena. De curand am descoperit placa inteligenta (si nu este gratuit acest atribut, veti vedea imediat) Braun Satin Hair 7 si va declar sincer ca m-am indragostit.

Ce-mi place la ea? Ce este asa grozav la placa Braun Satin Hair 7?

In primul rand, faptul ca isi adapteaza temperatura continuu la nevoile parului tau, protejandu-l astfel mai mult decat o placa traditionala. Placa poate fi setata fie in modul Manual (in care tu stabilesti temperatura de coafare) sau in modul SesoCare (eu l-am numit « inteligent » pentru ca se bazeaza pe un senzor ce permite adaptarea continua a temperaturii).

In modul SensoCare, nu va fi nevoie sa iti bati capul cu setarea temperaturii, cresterea sau micsorarea ei pe parcursul fiecarei coafari. In momentul in care incepi sa folosesti placa, iti setezi un profil (pe care il poti selecta, dar si modifica ulterior daca iti doresti), indicand 3 caracteristici esentiale ale parului tau : lungimea sa, grosimea firului de par si starea sa (daca a fost vopsit sau este natural). Astfel, placa va identifica temperatura ideala pentru parul tau.

placa de par_Braun Satin Hair 7

placa de par_Braun Satin Hair 7

placa de par Braun Satin Hair 7

placa de par Braun Satin Hair 7

placa de par_Braun Satin Hair 7

 

Surprizele nu se opresc insa aici. Placa Braun Satin Hair 7 este mult mai inteligenta, fiind capabila sa iti furnizeze un feedback legat de procesul de coafare.

Dupa fiecare trecere a aparatului peste una dintre suvitele de par, pe ecran se vor afisa fete vesele, neutre sau triste, indicandu-ti daca viteza trecerii placii prin par este cea corecta (suficient de lenta pentru a intinde eficient suvitele de par) si daca acesta este suficient de uscat (cele mai bune rezultate se obtin pe parul perfect uscat si in plus astfel, riscurile de deteriorare sunt mai reduse)… deci nu te vei plictisi cu Braun Satin Hair 7 pentru ca de fiecare data iti va confirma ca procedezi corect sau iti va atrage atentia ca gresesti, oricum ar fi, ea are un raspuns pentru tine. Si in plus, iti va semnala expres atunci cand este necesar sa iti usuci parul, afisand simbolul uscatoului pe ecran.

placa de par_Braun Satin Hair 7

placa de par_Braun Satin Hair 7

Mie-mi place si ca este usor de manevrat – ma descurc foarte bine cu Braun Satin Hair 7 si sa imi fac bucle sau onduleuri (de altfel, va pregatesc si un mic filmulet cu aceasta operatiune), reusesc sa nu imi mai ard pielea de pe degete si sincer, observ o imbunatatire a aspectului parului meu, ceea ce imi confirma ca nu a fost o decizie gresita sa o las sa decida in locul meu temperatura utilizata.

Imi inchei aici pledoaria in favoarea placii de par inteligente Braun Satin Hair 7, dar mi-ar placea sa aflu mai multe detalii despre modul in care va coafati voi? V-ar tenta sa incercati Braun Satin Hair 7, se potriveste credeti ritualului vostru de coafare?

Credit foto: Mircea Ciolpan
Locatie: Casa Vlasia

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Pregatiri de Paste in familie

Următor

Lentile de contact si 6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ele