Into the Blue…

Albastru este una dintre dominantele cromatice ale sezonului urmator, institutul Pantone considerand castigatoare in primavara 2015 nuante precum Scuba Blue, Classic Blue si Aquamarine, inspirate de natura, de adancul oceanului, cerul senin sau valurile azurii ale marii.

Eu m-am lasat inspirata astazi de Classic Blue, o nuanta profunda ce ma trimite cu gandul la apele marii in lumina lunii… Si acum abia astept sa ajung pe plajele insorite ale Greciei, iar cu vremea de afara am impresia ca timpul trece cu viteza melcului.

Classic Blue - SS15 colors

Albastru este cea mai potrivita culoare pentru somn (cu cat mai inchis cu atat mai benefic), cea mai odihnitoare… asa ca daca aveti probleme cu insomnia, acum stiti in ce nuante trebuie sa decorati dormitorul.

Cele mai potrivite culori pentru dormitor

Classic Blue este o nuanta eleganta, perfecta atat pentru blonde (Katherine Heigl a stralucit in rochia Zac Posen la Globurile de Aur), cat si pentru brunete (acesta domina garderoba propusa de Alexa Chung pentru Tommy Hilfiger in ianuarie 2015).

03_Alexa Chung_Calvin Klein_ianuarie 2015

Si daca este vorba despre o stare de zen si de eleganta, de ce nu am prelua cromatica si la masina ? Ador Nissan Micra Saphire Blue, si mi-as argumenta afirmatia in 2 etape. In primul rand, imi place Nissan Micra – e masina perfecta pentru oras (pentru ca se parcheaza usor, chiar si-n spatiile mai putin generoase, si se conduce la fel, fiind disponibila inclusiv in varianta cu cutie automata, ideala in traficul citadin aglomerat), pentru o persoana moderna si activa. Iar in al doilea rand, ador nuanta metalizata si profunda de albastru, care ma duce cu gandul la o noapte instelata la malul marii.

Nissan Micra

Ce parere aveti de acest Classic Blue pe care studiile Pantone l-au plasat printre culorile acestei primaveri ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Beauty News : Colectia glam Shourouk For Sephora

Următor

Beauty News: Sephora Made with Love