Blind Holiday: ai pleca în vacanță fără să știi unde?

Blind Holiday

Nu sunt chiar adepta conceptului de « blind » (să fac ceva pe nevăzute, neștiute dinainte), dar recunosc ca în anumite situații poate fi o variantă mult mai simplă și mai puțin stresantă de a lua anumite decizii… cum ar fi destinația următoarei vacanțe!

Și iau cel mai apropiat exemplu, al vacanței din vara aceasta, care m-a pus în fața unor întrebări cu mult prea multe răspunsuri : Unde să plec în vacanță? La mare sau la munte? Grecia continentală sau insulele grecești? Care insule grecești? City break sau un weekend în Romania?…

Evident că în aceste condiții noul concept, lansat de Paralela 45 pe 23 iulie, săptămâna trecută, Blind Holiday, mi-a atras instant atenția. Fără stres, fără ezitări… dacă nu ar mai fi nici bagajul de făcut înainte, ar fi chiar produsul turistic perfect!

Intrigate? Blind Holiday se adresează turiștilor dornici de o experiență de vacanță diferită, dispuși să afle destinația vacanței lor doar atunci când ajung pe aeroport.

Cum funcționează acest concept Blind Holiday? Timp de o săptămână, Paralela 45 afișează o serie de pachete de vacanță (cu preț, detalii legate de numărul de nopți de cazare, transport, transferuri, date de plecare, etc.), singurul detaliu lipsă fiind destinația călatoriei, care îți este dezvăluită abia atunci când ajungi în aeroport. Ofertele Blind Holiday se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online.

Tu ai pleca în vacanță fără să știi unde? Dacă răspunsul este afirmativ sau ești curioasă / intrigată, eu îți recomand să arunci o privire pe pe Paralela 45 în secțiunea Blind Holiday… Și poate te așteaptă și o surpriză!

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de vacanță:
Destinatie de vacanta: Four Seasons Hotel Bahrain Bay
Amintiri din vacanta
Indispensabile in vacanta
Destinatii de vacanta : cele mai frumoase plaje din Grecia
Recomandari taverne in Thassos
10 experiente de neratat in Thassos

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afis Pixles
Anterior

10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels

Protecția solară - sun_summer_beach
Următor

Cel mai fierbinte subiect al verii: Protecția solară