Blended sau Din greseala impreuna: Recomandare film

Blended_din greseala impreuna

Exact de un astfel de film aveam nevoie pe o vreme capricioasa ca cea de afara ! Va recomand din suflet comedia Blended sau Din greseala impreuna cu Adam Sandler si Drew Berrymore, va veti distra copios, va garantez.

Din greseala impreuna este o comedie de situatii, cu personaje expresive si amuzante, un film despre familie, dragoste, intamplari mai mult sau mai putin obisnuite, care se petrece in mare parte intr-o locatie exotica si fermecatoare din Africa de Sud.

Printr-un concurs de imprejurari, Lauren (Drew Berrymore), recent divortata si mama a doi baieti, si Jim (Adam Sandler), vaduv si tata a trei fete, ajung dupa o prima intalnire pe nevazute dezastruoasa intr-o vacanta de vis intr-un resort spectaculos, impreuna cu copiii intr-o « luna de miere pentru familie » in Africa de Sud. De aici o serie de intamplari nebune si amuzante care le deschid ochii protagonistilor asupra afinitatilor dintre ei, si-i fac sa realizeze sentimente si legaturi ce au luat nastere pe nesimtite.

Mie mi-a placut comedia Blended si va recomand sa il vedeti pentru o portie de buna dispozitie, mai ales intr-o zi ploioasa cu un tonus scazut. Merita sa il vedeti :

-In primul rand pentru personaje, chimia dintre ele, in special Drew si Adam, dar si a acestora cu interpretii celor cinci copii, este vizibila, conferindu-i filmului o sinceritate si emotie deosebite. Simti, de exemplu, dificultatea sarcinii lui Jim de a creste singur trei fete, efectele dezastruoase ale eforturilor sale si celor mai bune intentii.

-Ideea unui cuplu fortat sa petreaca o vacanta exceptionala si exotica impreuna dupa o intalnire pe nevazute catastrofala este originala si naste situatii amuzante neasteptate.

-Cadrul povestii este unul spectaculos, excelent ales de producatori. Filmul a fost filmat in Africa de Sud, in luxosul hotel Sun City si in rezervatia naturala Pilanseberg (unde traiesc lei, elefanti, gheparzi, rinoceri, girafe, hipopotami si crocodili), situata la doua ore de mers cu masina de Johannesburg. Decorul surprinzator te va face sa iti doresti o vacanta cat mai curand, te previn.

-Si ca fapte diverse : in rolul colegului lui Jim, angajat intr-un magazin de articole sportive, il vei regasi pe Shaquille O’Neal ; un renumit jucator de cricket sud-african, Dale Stern, apare in rolul unui angajat al resortului ce incearca sa le dezvaluie secretele acestui sport turistilor ; pe parcursul sejurului sud-african, fiecare descoperire sau intamplare stanjenitoare a personajelor sunt amplificate de un fel de cor grecesc denumit Thathoo (in realitate un grup a capel, Junior Mambazo, al carui stil este inspirat de folclorul zulu).

Blended sau Din greseala impreuna este deci un film de vazut. Vineri intra in cinematografele din toata tara, fiind distribuit in Romania de Mediapro Distribution.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs! Castiga un cos cu produse Le Petit Marseillais

Următor

Aperol Spritz Summer