Dejun la Black by Doncafe Brasserie

M-am oprit la Black by Doncafe Brasserie să iau masa cu o prietenă într-o zi geroasă din decembrie și mi-am propus să revin negreșit. Vă povestesc mai jos de ce, cum, ce am mâncat și ce rămâne de încercat!

Nu mă așteptam la o mâncare atât de bună în mall! Pentru că atunci când mergi la mall nu urmărești neapărat o experiență gourmet… există alte avantaje ale unui restaurant în mall.

Black by Doncafe Brasserie a fost una dintre cele mai frumoase surprize în materie de restaurante din ultima perioadă. De la meniu, ce include câte ceva pentru toate gusturile până la preparatele comandate. Au fost atât de delicioase pe cât de mari porțiile. Cred că ăsta ar fi cam singurul lucru negativ pe care l-aș menționa legat de experiența la Black by Doncafe. Și este o chestie foarte subiectivă! Sunt sigură că asta bucură pe majoritatea clienților ce-i trec pragul.

Mi-a plăcut și atmosfera ce te trimite puțin cu gândul la un dinner american. Serviciul a fost prompt și rapid. Abia am făcut 2-3 poze de atmosferă și antreurile erau deja aburinde pe masă.

Am mers pe un mix de bucătării, să le numim astfel… Pur și simplu am comandat pe măsura apetitului de la ora prânzului și nu am fost capabile să mâncăm nici măcar jumătate, cred. Da, am fost însoțită sau am însoțit-o pe Andra la Black by Doncafe, încălcând puțin tradiția noastră de a ieși la mic dejun în oraș.

Din Asia până pe continentul american

Pentru început, ne-am delectat cu unul dintre noile startere introduse în meniu chiar iarna aceasta – conopida crocantă, alături de o porție generoasă de aripioare de pui în sos Chili Teriyaki și o porție de legume la wok cu același sos Teriyaki combinat cu ulei de susan și unt. Nu mă pot decide care mi-a plăcut mai mult… Demult nu am gustat ceva atât de savuros precum sosul aripioarelor de la Black by Doncafe. Iar acele bucățele crocante de conopidă le-aș degusta la orice oră din zi și din noapte! Și legumele au fost delicioase, ușor crocante, al dente, exact așa cum trebuie să fie, dar nu pot rivaliza totuși cu aripioarele și conopida. De altfel, putine startere ar putea!

Huge burgers

Fiind în perioada de burgeri nici nu le-am prea acordat atenție celorlalte preparate. Meniul de burgers de la Black by Doncafe este cuprinzător! Mult succes cu decizia, dacă ți-e pofta de burgers… și dacă ești la fel de nehotărâtă ca mine! Toți sună bine. De la cel nou, Texas Burger, cu brânză ceddar, crispy bacon și ceapă caramelizată, la Corruption, cu fois gras și confit de ceapă roșie. 

După ce am trecut prin toate și m-am răzgândit de 7 ori (sunt 10 burgers în meniu, dintre care unul clasic, simplu, un cheeseburger și unul vegetarian), m-am oprit asupra lui The Italian (cu mozzarella, roșii uscate, sos pesto-aioli, parmezan, roșii, ceapă și rucola. Foarte gustos, carnea are o savoare deosebită și era bine făcută exact cum îmi place mie și cum solicitasem.

Problema însă a fost cu dimensiunea. Nu am reușit să mănânc nici jumătate, dar ceea ce am luat la pachet a fost la fel de delicios și peste câteva ore.

Andra a optat pentru un snitzel, uriaș și el. Au două tipuri, pui și porc, deci dacă ești fan Viena poți descoperi un colțișor din ea la Black by Doncafe din Baneasa Shopping City.

Deserturi…

Am înțeles că deserturile sunt delicioase. Am fost nevoită să o cred pe cuvânt pe Andra de data aceasta. Mi-am făcut însă promisiunea de a reveni. Și așa mai sunt multe în meniu de încercat, inclusiv pizza.

Dacă ești curioasă, iată cum sună deserturile din meniul Black by Doncafe Brasserie: Giant Raf (o noutate a meniuui, cu înghețată, ciocolată și alte nebunii), caramel cheesecake, chocolate souffle, Tarte Tatin, A Sin of Buenos Aires (a doua noutate la desert, cu parfait de Dolce de Leche, aluat crocant, migdale, alune…), Halva Delight și înghețată.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cele mai instagramabile cafenele din Londra

Următor

Elena Gheorghe se întoarce la copilărie cu animaţia ,,Crăiasa Zăpezii 4: Ţinutul Oglinzilor”