Bioderma Pigmentbio: rutina mea în sezonul rece

Start

Produsele gamei Bioderma Pigmentbio și-au demonstrat calitățile iarna aceasta și vă povestesc în continuare ce mi-a plăcut la ele. Și de ce voi continua să le folosesc chiar și primăvara aceasta.

Fiecare sezon are rostul lui inclusiv în ceea ce privește ritualul de îngrijire a tenului. Sezonul rece este momentul perfect pentru tratarea petelor pigmentare datorate, în principal, razelor soarelui. 

Am tot menționat problema mea de câțiva ani cu petele de la soare. Am găsit diferite soluții pentru a le estompa, evident, despre dispariție completă nu prea poate fi vorba pentru că ele pur și simplu nu mai dispar…

Vara este mai complicat cu tratamentul pentru că nu nu prea sunt indicate produsele pentru tratarea petelor în combinație cu soarele, chiar dacă nu este vorba despre plajă ci doar de expunerea la razele soarelui atunci când ai treburi în aer liber. Așa că sfârșitul / începutul anului constituie perioada ideală pentru un astfel de tratament.

Dar nu îl voi numi tratament pe cel cu produsele Bioderma Pigmentbio. Este practic vorba de noul meu ritual de skincare, pentru perioada rece, aceste produse reprezentând toate etapele obligatorii pentru îngrijirea tenului.

Bioderma Pigmentbio

Gama Bioderma Pigmentbio a fost special concepută pentru tenul cu probleme de hiperpigmentare. Beneficiind de o tehnologie inovatoare – LumiReveal – produsele Bioderma Pigmentbio acționează pe cele 3 stadii biologice ale hiperpigmentării și anume: limitează inflamația implicată în procesul de melanogeneză, inhiba producția de melanină și stimulează reînoirea celulară.

În mai puține cuvinte, reduce producția de malanină (responsabilă de „colorarea” pielii) și contribuie la regenerarea pielii.

Am folosit, și folosesc în continuare, rutina completă Bioderma Pigmentbio, care este compusă dintr-un produs multifuncțional pentru curățarea pielii, care poate fi utilizat și ca mască, ser concentrat și cremă de noapte, precum și o cremă de zi cu factor de protecție SPF 50+.

Spuma de curățare cu efect de exfoliere este cred produsul meu favorit din gama Bioderma Pigmentbio. Curăță perfect tenul, atât de produsele de make-up, cât și de impuritățile acumulate pe parcursul zilei. Deși este ușor abraziv, acționează delicat, iar pielea rămâne „confortabilă”, fără acel efect de strângere pe care îl simt atunci când folosesc produsele curățare și scrubbing. Tenul capătă o strălucire, luminozitate specială după aplicarea acestuia.

Acest produs poate fi utilizat și ca mască, o dată sau de două ori pe săptămână, aplicându-se un strat mai gros, pentru 5 minute.

Bioderma Pigmentbio

Bioderma Pigmentbio

Serul concentrat cu vitamina C este al doilea pas în rutina de îngrijire a tenului Bioderma Pigmentbio. Este un ser tratament, care se aplică pe pielea curată, înainte de culcare. Conține vitamina C în concentrație de 2% și AHA/BHA 10%. Concentrația mare în AHA oferă o eficacitate asemănătoare peelingului, fără a agresa însă pielea datorită efectului intens de hidratare al vitaminelor E și PP. 

Crema de noapte are un efect puternic de iluminare, tenul are efectiv un alt aspect dimineața. În timp, contribuie și la fermitatea pielii.

Și am ajuns și la al doilea produs din gama Bioderma Pigmentbio pe care îl voi folosi muuultă vreme de acum înainte, pentru că se potrivește în orice anotimp. Este vorba despre crema de zi cu SPF 50+. Are o textură lejeră, în ciuda factorului de protecție solară ridicat (de obicei, produsele cu SPF 50+ rămân ca o mască albă, absorbindu-se mai greu în piele) și foarte hrănitoare. Ador efectul catifelat pe care îl simt pe piele după aplicare. Iar machiajul se așează perfect peste această bază.

Bioderma Pigmentbio

Și ca bonus pentru protecția tenului împotriva efectelor nocive ale razelor soarelui aplic mereu peste aceasta cremă și Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 5o+.
De multe ori, suplinește cu succes chiar și fondul de ten.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

#visitdubai: 8 coffeeshops instagramabile din Dubai

Următor

Spring skincare checklist