Beyonce sexi & glam

Se apropie cu pasi repezi finalul anului si perioada in care, in trecut, cautam cea mai buna varianta pentru a schimba calendarul de pe perete. Vremurile s-au schimbat, posterelor cu staruri internationale si calendarelor cu peisaje de vis le-au luat propriile incercari artistice in ulei, acuarele sau pasteluri. Exista insa anumite calendare speciale, in editii limitate, pe care merita sa le ai, nu pentru a intoarce o fila in fiecare luna, ci pentru a le admira si a le colectiona.

Din aceasta categorie fac parte celebrul Calendar Pirelli, care pentru 2014 a pregatit o editie dedicata supermodelelor cu Miranda Kerr, Helena Christensen si Alessandra Ambrosio in roluri principale, sau fabulosul Calendar Campari, care in 2014 o are imagine pe Uma Thurman, dar si unul pe care tocmai l-am descoperit – Beyonce Calendar.

Editia 2014 a calendarului Beyonce tocmai a fost pus in vanzare pe site-ul oficial al cantaretei (link: ), fiind doar 15 dolari. Mie mi-au atras atentia cele cateva poze ce au fost dezvaluite – Beyonce sexi & glam… si m-am gandit sa vi le impartasesc, asa intr-o zi de luni, dupa o zi grea de munca, banuiesc.

Enjoy!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Weekend

Următor

Straluciri