Clip publicitar:
Beyonce ca Mrs. Carter in H&M

Dupa anuntul de luna trecuta a colaborarii dintre Beyonce si H&M, acum cateva zile, H&M dezvaluia primele imagini cu Beyonce din campania de promovare pentru aceasta vara, iar astazi iata ca este disponibil si clipul publicitar.

Pentru a lega campania de vara H&M de Turneul Mondial din aceasta primavara – vara al lui Beyonce, Mrs. Carter World Tour – ce evoca noul statut de sotie si mama al cantaretei – clipul publicitar se intituleaza Beyonce ca Mrs. Carter in H&M. Formele voluptoase ale artistei fac ca Beyonce sa fie alegerea perfecta ca noua imagine pentru campania de vara H&M. Campania de vara H&M cu Beyonce nu putea fi filmata decat intr-un cadru incantator, precum decorurile exotice si luxuriante din Bahamas.

Seria de concerte Beyonce Mrs. Carter World Tour a debutat deja, artista concertand  in primavara aceasta in majoritatea marilor orase europene printre care Londra, Paris, Amsterdam – in luna aprilie 2013, Manchester, Dublin, Zurich, Milano, Berlin, Stockholm, Copenhaga – in luna mai 2013, iar in vara in Statele Unite.

Voua va place noua reclama H&M cu Beyonce ca Mrs. Carter?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Noutati de primavara de la Douglas

Următor

Sesiuni de make-up in magazinele Sephora