Bentley lanseaza o colectie capsula la Geneva

Bentley

Nu, nu este vorba de noile modele de automobile produse de Bentley, cu toate ca si colectia capsula de genti va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva.

A venit primavara si acest lucru nu se vede numai in calendar ci si in lumea modei. Bentley prezinta la inceputul lunii martie doua genti noi si o colectie de esarfe din matase de care nu ai cum sa nu te indragostesti.

Colectia capsula de la Bentley vine cu noi culori pentru gentile Continental si Barnato. Culoarea principala pentru geanta Continental este Special Ivory, preluata de la modelul Bentley Continental R-Type din 1952, cu interior visiniu.

BENTLEY CONTINENTAL IVORY

Pentru geanta Barnato culoarea principala este Imperial Blue, reprezentand luxul si rafinamentul unei iesiri cu iahtul pe mare.

BENTLEY BARNATO IMPERIAL BLUE

Majoritatea culorilor noii colectii sunt inspirate din culorile clasice ale modelelor producatorului britanic de automobile lansate de-a lungul timpului. In plus, gentile pot fi personalizate la comanda in doua culori, ceea ce aduce cu un “passe-partout”, partea centrala a gentii fiind inconjurata de banda intr-un ton contrastant.

Colectia de genti Continental

Colectia de genti Barnato

Esarfele de matase au si ele un design cu peisaje naturale surprinse intr-un mod abstract. In plus, in cadrul designului sunt surprinse cladiri celebre din Anglia, inclusiv fatada fabricii Bentley.

Desigur, elementele Bentley se regasesc in toate piesele noii colectii capsula, iar preturile sunt pe masura. O genta Bentley din colectia continental costa 4.500 de Euro, o geanta Bentley din colectia Barnato costa 5.500 Euro, iar o esarfa de matase Bentley costa 224 Euro si pot fi comandate de pe site-ul oficial al colectiei.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Oscar 2014
Anterior

Premiile Oscar 2014: vedete pe covorul rosu

Următor

Pregatiri de primavara –
Color Riche Les Blancs