Benetton: Faces – noua colectie de primavara – vara 2013

United Colors of Benetton a socat de multe ori prin campaniile publicitare pe care le-a conceput pentru lansarea produselor sale. Pentru lansarea colectiei de primavara – vara 2013, Benetton a ales o abordare mai clasica. Agentia italiana de creatie Fabrica a ales 9 persoane care reprezinta oamenii din intreaga lume care impart aceeasi pasiune pentru inovatie si moda. Noua personalitati diferite cu noua  modalitati de a interpreta viitorul.

Sedinta foto s-a desfasurat la Paris, in studioul Pin Up, iar cei noua ambasodri s-au distins prin multiculturalism, spirit cosmopolit si implicare sociala. Aceasta este campania de primavara – vara 2013 United Colors of Benetton. Iata si cateva imagini cu noua campanie Benetton.

Toate fotografiile care au fost incluse in campanie vor fi transpuse si pe o editie limitata de tricouri care se va vinde online pe shop.benetton.com si in anumite magazine United Colors of Benetton, iar toate incasarile vor fi donate fundatiei UNHATE. Imi place mult acest brand si din pacate, in Romania, United Colors of Benetton nu mai are un magazin oficial, doar francize.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Fashion covers in februarie

Următor

Little black dress – o piesa de rezistenta in garderoba