#BenefitBrows

Sprâncenele sunt unul dintre cele mai expresive elemente ale figurii umane și cu toate acestea sunt adesea ignorate sau lăsate la urmă în ritualul de make-up.

De câțiva ani însă am observat accentul pus pe sprâncene – în fiecare sezon, unul dintre trendurile majore în make-up este legat de sprâncene, se lansează în permanență noi produse revoluționare pentru cosmetizarea acestora și se brevetează noi metode de a obține sprâncenele perfecte.

Poate mai mult decât cuvintele, imaginile pot demonstra importanța formei sprâncenelor în ansamblul figurii. Iată doar câteva vedete în ipostazele înainte și după cosmetizarea sprâncenelor.

Adele

Gwen Stefani

Kylie Jenner

Margot Robbie

Rita Ora

Selena Gomez

Și pentru că acum sunt convinsă că îți dorești și tu „sprâncene de vedetă”, am și o soluție – Browbar-urile și noua colecție de produse pentru sprâncene Benefit.

Browbar Benefit găsiți în magazinele selecționate Sephora din București, Brașov și Cluj, iar produsele în exclusivitate în magazinele Sephora și online.

Noua colecție de produse pentru sprâncene Benefit include 9 produse revoluționare, ușor de folosit și cu efecte uluitoare:

 • Benefit ka-Brow – un gel – cremă nuanțatpr cu periuță
 • Benefit High brow & high brow glow – creioane pentru iluminare
 • Benefit ready, set, BROW – gel invizibil fixator (rezistență 24h)
 • Benefit precisely, my brow pencil – creion ultra subțire pentru super precizie
 • Benefit 3D BROWtones – produs nuanțator cu aplicator periuță
 • Benefit goof proof brow pencil – creion pentru conturare
 • Benefit BROWVO! conditioning primer – bază de machiaj pentru sprâncene cu nutrienți
 • Benefit brow zings – kit complet pentru conturare și definire
 • Benefit gimme brow – gel cu microfibre pentru volum

Pe voi, care dintre produsele Benefit v-ar tenta să le încercați sau ce produse pentru sprâncene folosiți deja de la Benefit?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

5 comentarii

 1. M-ar tenra sa folosesc Benefit gimme brow, cred ca este cel mai potrivit pentru mine. De ceva timp am inceput sa folosesc Benefit goof proof brow pencil si sunt foarte multumita de el.

 2. Pentru a avea sprancene perfecte as fi tentata sa incerc : Benefit ka-Brow – un gel – cremă nuanțatpr cu periuță;Benefit 3D BROWtones – produs nuanțator cu aplicator periuță si Benefit brow zings – kit complet pentru conturare și definire.

 3. Benefit brow zings – kit complet pentru conturare și definire sau Benefit ka-Brow – un gel – cremă nuanțatpr cu periuță

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

7 utilizări ale laptelui în frumusețe

Următor

Unde mănânci un mic dejun bun în București (5): Maison des Crepes