Benefit Fine One One – blush chic

Benefit Fine One One este unul dintre acele produse de machiaj pe care odata ce le-ai incercat le vei avea mereu la indemana, in trusa. Fine One One este un iluminator pentru obraji si buze, asa cum este definit pe ambalaj.

Noutatea provine in primul rand din forma produsului – Benefit Fine One One este un stick cremos in 3 nuante: pink champagne, sheer watermelon si soft coral. Se aplica astfel foarte simplu, iar efectul nuantelor combinate este spectaculos: culoare, stralucire, iluminare.

Pentru mine, Fine One One este blush-ul ideal pentru ca are o culoare foarte placuta si naturala de roz si in plus nu mai am nevoie de fard iluminator. Pe pometi se aplica prin trasarea unei urme cu toata latimea produsului, iar apoi se intinde prin miscari circulare cu degetele. Pe buze alegi nuanta preferata si o poti aplica cu degetul sau cu un aplicator.

Eu am gasit Benefit Fine One One in magazinele Sephora din Franta si Italia (fiind lansat in iarna din cate am inteles) si astazi am primit confirmarea ca sunt deja disponibile si la Sephora Romania. Eu vi-l recomand!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Reduceri de 70% pe ASOS

Următor

H&M Conscious primavara 2013