Beauty news Palmolive: senzații și călătorii… sub duș

Palmolive Aroma Sensations

Vară, soare, temperaturi la care nu vrem să ne mai gândim… Nu știu voi, dar eu nu visez decât întinderi de apă, copaci cu umbră răcoroasă și adieri plăcute ale brizei. M-a topit căldura și mi-aș dori o vacanță, după vacanță, după vacanță

De aici probabil și ideile ciudate care îmi vin, de genul senzații și călătorii sub duș. M-au inspirat însă aromele divine ale noilor geluri de duș Palmolive Aroma Sensations.

So Relaxed este un gel de duș aromat cu ulei esențial de lavandă, cardamom și ylang ylang, pentru relaxare și deconectare. Eu am zburat cu gândul la câmpurile de lavanda din Kent (Anglia) și Provence (Franța).

Feel Glamorous este un scrub delicat cu aroma de mure, vanilie de Bourbon și fructul dragonului, pentru un veritabil răsfăț al pielii. Pe mine m-a purtat cu gândul în Bali, Indonezia, unde pitaya (sau fructul dragonului) poartă numele de buah naga.

Feel Good este un gel de duș cu ulei esențial de neroli frangipani și mango, pentru stralucire și îngrijire. Pe aripile aromelor tropicale am ajuns într-o călătorie imaginară în India, la Dehli, cu ocazia Festivalului fructului de Mango, în cadrul căruia pot fi degustate peste 550 de sortimente de mango cultivate în această țară (mango este de altfel și fructul național al Indiei).

Palmolive Aroma Sensations

Feel the Massage este un scrub regenerant care conține sare din Marea Moartă, Aloe Vera și Mentă, pentru revigorare totală. Am făcut astfel o călătorie imaginară pe malurile Mării Moarte, în Israel, într-un periplu cu tente istorice și religioase.

So Dynamic este un gel de duș răcoritor cu arome de verbină, ulei esențial de mandarine și flori de portocale, pentru prospețime și energizare. Aromele proaspete de mandarine (simbol al abundenței și bogăției în China) au fost o invitație la o călătorie imaginară în cele mai spectaculoase colțuri ale Chinei: cascadele Huangguoshu din Guizhou, lacul de cristal Tianchi (în traducere « piscina paradisiacă ») din Munții Tianshan din regiunea Xinjiang și Valea Jiuzhaigou, un tărâm de basm în nordul provinciei Sichuan.

Palmolive Aroma Sensations

So Vibrant este un gel de duș cu perle ce îmbină aromele fructelor de Goji cu cele de hibiscus și ulei esențial de ghimbir, pentru un plus de vitalitate și o stare de bine. Am călătorit cu gândul pe plajele exotice din Tahiti și Hawaii, impodobite cu regina florilor tropicale – hibiscusul.

Palmolive Aroma Sensations
Credit foto: Mircea Ciolpan
Locatie: Casa Vlăsia

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

pisica cu ochelari de vedere
Anterior

10 lucruri pe care nu le poți face când porți ochelari de vedere

Păr sănătos stralucitor
Următor

3 cocktailuri de vară pentru un păr sănătos și strălucitor