Beauty News: NIVEA, arome proaspete din natură

Nivea Deo Fresh

Vară, soare și o caldură înăbușitoare… nu ne plângem, mai sunt doar câteva săptămâni și vom îngheța din nou, ascunzându-ne sub nenumărate straturi de pulovere și fulare. Putem trece însă mult mai ușor peste temperaturile ridicate știind că avem un prieten de încredere, ce ne învăluie în arome proaspete și răcoroase – noile Nivea Deo Fresh.

O piele proaspătă și suplă, protecție și îngrijire delicată 48 de ore, aceastea sunt promisiunile noilor deodorante Nivea:

Nivea Deo Fresh Comfort – disponibil în variantele spray și roll-on – ce te învăluie cu o combinație tonică și fascinantă de flori parfumate, citrice și iarbă proaspă cosită… Pe mine mă duce cu gândul la un picnic la munte, în mijlocul naturii.

Nivea Deo Fresh Flower – disponibil în varianta spray – ce te tentează cu aromele fructelor de vară – pepene galben, mandarine, lămâi – mixate cu parfumuri florale delicate… Cu el, am calătorit cu gandul pe plaje exotice însorite.

Nivea Men Deo Fresh Ocean – disponibil în variantele spray și roll-on – ce propune o combinație irezistibilă de arome oceanice și alpine. Visez cu ochii deshiși la Rio, Insulele Canare, Tenerife, Grecia… acolo unde muntele se întâlnește cu apele marii sau oceanului.

Nivea Deo Fresh

Pe voi ce arome Nivea Deo Fresh vă tentează?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

InstaLife #11

Bar Refaeli - Williams Martini Racing
Următor

Fashion & Cars: Bar Refaeli, Felipe Massa și Valtteri Bottas într-un shooting pentru MARTINI