Beauty news: Bourjois Smoky Stories

Un machiaj smoky perfect devine mai simplu de realizat cu ajutorul noilor palete de farduri Bourjois Smoky Stories. Curioase? Iata cateva detalii, dar si cateva sugestii de machiaje de zi sau seara, de pe catwalk, pe care le veti putea realiza cu paletele Bourjois Smoky Stories.

Paleta Bourjois Smoky Stories este disponibila in 4 variante – #2 – Over rose, #3 – I love Blue, #6 – Upside Brown si #7 – In Mauve again. Fiecare paleta Smoky Stories contine 4 nuante de fard – una deschisa, una medie si una inchisa, cu textura cremoasa ce include primer pentru o rezistenta impecabila si un rezultat uniform, in timp ce a patra, pozitionata central, este un top coat sidefat, pentru un efect de stralucire si luminozitate.

Si aplicatorul noilor palete Bourjois Smoky Stories este special, prevazut cu 2 capete ce faciliteaza realizarea unui machiaj profesional: buretele de spuma este ideal pentru a imbina nuantele deschise și medii, iar cel ascutit este special creat pentru aplicarea culorilor închise, pentru un efect de eyeliner.

Make-up artistul Bourjois recomanda 4 pasi simpli de aplicare :

  • Nuanta deschisa sub arcada pentru uniformizare si iluminare
  • Nuanta medie pe pleoapa mobila pentru intensificarea machiajului
  • Nuanta inchisa la baza genelor pentru evidentierea privirii
  • Top coat-ul Light Touch la final pe toata pleoapa pentru un finish stralucitor sau doar in puncte cheie (coltul interior al ochiului, arcada…)

Iata insa si cateva propuneri de make-up, de pe catwalk, pe care le posi realiza cu paletele Bourjois Smoky Stories:

Paleta Bourjois Smoky Stories I love Blue si machiaje din prezentarile primavara – vara 2015 Diane von Furstenberg si Tom Ford.

Bourjois Smoky Stories_I love Blue

Paleta Bourjois Smoky Stories In Mauve again si machiaje din prezentarile primavara – vara 2015 Guy Laroche, Matthew Williamson, Derek Lam si Vera Wang.

Bourjois Smoky Stories_In Mauve Again

Paleta Bourjois Smoky Stories Over rose si machiaje din prezentarile primavara – vara 2015 Giorgio Armani, Donna Karan si Paul and Joe.

Bourjois Smoky Stories_Over Rose

Paleta Bourjois Smoky Stories Upside Brown si machiaje din prezentarile primavara – vara 2015 Roberto Cavalli, Reem Acra si Gucci.

Bourjois Smoky Stories - Upside Brown

Daca va tenteaza una dau mai multe palete Bourjois Smoky Stories, grabiti-va sa profitati de oferta de lansare, in februarie si martie.

Care este favorita voastra dintre paletele Bourjois Smoky Stories?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

7 comentarii

  1. Paleta Bourjois Smoky Stories In Mauve again si machiaje din prezentarile primavara – vara 2015 Guy Laroche, Matthew Williamson, Derek Lam si Vera Wang.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Road Grand Pink: primul concurs de ciclism feminin din Romania

Următor

6 piese must have din colectia C&A primavara 2015