Vacanță în România: Avincis, locul din care nu îți dorești să mai pleci

Avincis - Domeniul Vila Dobrusa

Domeniile Avincis este unul dintre locurile acelea, de care te îndrăgostești iremediabil la prima vedere, a căror imagine persistă în vise și amintiri.

Și nu știu dacă este vorba de peisaje (dealurile acoperite de vie însorite), arhitectură (combinația irezistibilă între stilul neobrâncovenesc al vechiului conac, complet restaurat, și stilul modern al cramei, ce are la etaj câteva apartamente cu o priveliște absolut minunată, de oameni și vinuri (deopotrivă încântători), de liniștea ce pune stăpânire pe tine în momentul în care pășești pe aleile pietruite, te ascunzi la umbra copacilor sau te retragi în mijlocul grădinii de lavandă…

Toate acestea, împreuna, crează o atmosferă magică, conferindu-i locului un farmec, o vrajă aparte, pe care o exercită asupra vizitatorului de cum a intrat pe poarta domeniului.

Și atunci îți dorești să nu mai pleci, ci să rămai aici, să te trezești în fiecare zi pentru a te bucura de lumina caldă a dimineții pe marginea piscinei străjuite de pergole încântătoare, să poți admira oricând dealurile Drăgășanilor acoperite de vie cât vezi cu ochii și să te minunezi de culorile spectaculoase ale apusului.

Avincis_Domeniul Vila Dobrusa

Avincis_Domeniul Vila Dobrusa

Nu te poți plictisi la Avincis, pe domeniul Vila Dobrușa – plimbări prin vie, relaxare la piscină, degustări de vinuri delicioase (v-am povestit despre Domnul de Rouă, dar sunt mult mai multe soiuri de descoperit și apreciat)… Dar cel mai important este sentimentul de liniște, de armonie care se instalează pe nesimțite. E nevoie doar de o ieșire la Avincis pentru a-ți reîncărca complet bateriile.

Spațiile pentru cazare includ 3 apartamente cu terasă, situate la înălțime, într-un soi de labirint verde, și 10 camere duble, fiecare purtând numele unuia dintre delicioasele vinuri ale cramei Avincis, iar pachetele propuse, ce includ o noapte de cazare, mic dejun și cină, degustare de 5 vinuri Avincis la alegere, precum și o vizită completă a domeniului și a cramei, pornesc de la 685 ron pentru un cuplu.

Avincis_Domeniul Vila Dobrusa

Avincis_Domeniul Vila Dobrusa

Am fost la Avincis la începutul verii, dar cred ca este încântător în orice anotimp, singurul meu gând fiind să revin…

Avincis - Domeniul Vila Dobrusa Avincis - Domeniul Vila Dobrusa 07_Avincis_Domeniul Vila Dobrusa 08_Avincis_Domeniul Vila Dobrusa 09_Avincis_Domeniul Vila Dobrusa 10_Avincis_Domeniul Vila Dobrusa 11_Avincis_Domeniul Vila Dobrusa 12_Avincis_Domeniul Vila Dobrusa

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria Travel:
Destinație de weekend – Cetatea Albă Carolina
I’ve still got sand in my shoes
Destinatie de weekend – Balvanyos
5 locuri de vizitat anul acesta
Destinatie de vacanta: Four Seasons Hotel Bahrain Bay
Recomandari taverne in Thassos
10 experiente de neratat in Thassos
Destinatii de vacanta : cele mai frumoase plaje din Grecia
Recomandare taverna pe insula Paxos: Blue Grotto

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Solaris Plant - obiceiuri sănătoase
Anterior

5 obiceiuri sănătoase la început de toamnă

#picnicinoras
Următor

Cele mai frumoase locuri de #picnicinoras