Aventura urbana Lipton

Am petrecut o sambata extraordinara in compania unor fete minunate, in aventura urbana Lipton. Si pentru ca a fost vorba de o aventura in adevaratul sens al cuvantului, voi avea de povestit inca multa vreme de acum inainte, despre toate lucrurile frumoase pe care le-am aflat si le-am trait astazi.

Dar cum a inceput totul… printr-un concurs, pe blogul Adinei, pe care am avut sansa sa il castig (primul concurs de acest fel castigat din viata mea, multumesc Adina). Astfel m-am alaturat echipei Fashion, compusa din cateva fete minunate, printre care ambasadoarele Lipton – Adina Necula, Andreea Ibacka si Laura Cosoi si alte fericite castigatoare asemenea mie.

Am pornit in aventura urbana Lipton destul de devreme – pentru o zi de weekend – dar nu am regretat niciun moment ca mi-am scurtat somnul de frumusete.

Prima experienta de astazi a fost in compania unor vechi si dragi prieteni de la Napoca Rally Academy, care ne-au provocat la o intrecere de indemanare la volan, printre jaloane. Am ocupat din pacate (dat fiind spiritul de competitie specific zodiei) doar locul 3, dar Andreea si Laura au avut intradevar doua evolutii foarte frumoase. Pentru ca experienta sa fie completa, membrii Napoca Rally Academy ne-au dezvaluit si cateva reguli si trucuri de siguranta la volan, incheiand aventura printr-o sesiune spectaculoasa de derapaje controlate.

A doua experienta urbana propusa de Lipton, la fel de inedita, ne-a adus pe o straduta linistita si umbroasa, cum nu iti imaginezi ca exista in inima agitata a Bucurestiului, la Mulaj Couture. Despre Mulaj Couture va voi povesti in detaliu intr-un post viitor pentru ca inovatia pe care o propune este unica, fiind primul atelier de croitorie unde, datorita unui mulaj realizat intr-o sedinta de aproximativ 40 de minute, nu trebuie sa reviii pentru fiecare proba. Am primit fiecare participanta la aventura Lipton cate un astfel de mulaj, pe care sunt aproape convinsa ca il voi utiliza, mai ales datorita echipei Mulaj Couture care m-a cucerit.

Aceasta a fost deci pentru mine extraordinara aventura urbana Lipton. Tu cu ce te lauzi astazi, cu ce aventuri ai inceput weekend-ul?

Credit foto: Mircea Ciolpan Photography

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Karl Lagerfeld a prezentat pre-colectia Chanel primvara – vara 2014

Următor

Mulaj Couture – croitorie fara probe