Avanpremiera unei veri toride: costume de baie

Desi nu am intrat inca nici in primavara, iar soarele timid sau cu dinti ne trimite cu gandul mai degraba spre paltoane si manusi, designerii au dezvaluit deja primele colectii de costume de baie pentru primavara – vara 2013.

Care sunt tendintelele? Se poarta atat costume intregi, cat si in 2 piese, destul de minimaliste.

Costumele intregi sunt decupate adanc, alternant transparent – opac, extrem de sexi. Se poarta dungile, printurile abstracte, florale si animal print, in special tip piele de sarpe.

Culorile sunt puternice si proaspete – galben (favoritul meu), rosu, verde (verdele smarald, culoarea anului, in special), orange, dar si foarte mult alb si negru.

Pentru a ilustra tendintele acestui sezon, am facut o selectie din colectiile de primavara – vara 2013 de costume de baie Victoria’s Secret, Zimmerman, Morena Rosa, H&M, Andres Sarda, Mara Hoffman si din oferta de costume de baie de pe Shopbop.com, sper sa va placa…

Stim acum ce se poarta in 2013 in privinta ochelarilor de soare si a costumelor de baie, mai trebuie deci, doar sa vina vara!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 comedii romantice de Valentine's day

Următor

Cina à la francaise, à la Bonne Bouche