Arta in machiajul pe buze si pe pleoape

Machiajul face parte din viata noastra si uneori nu iesim nici pana la magazinul din colt nemachiate. Mie imi place foarte mult sa pictez, dar niciodata nu m-am gandit ca buzele sau pleopele se pot transforma in panza de pictura. Pentru artista si fotografa Eva Senín Pernas buzele au devenit suportul ideal pentru creatiile ei, iar Katie Alves a pictat secventele ei preferate din filmele Disney pe pleoape.

Katie Alves, o artista din Canada, este pasionata de filmele Disney si a reusit sa transpuna pe pleope imagini sugestive din celebrele pelicule, iar rezultatul final este uimitor si cred ca ai face senzatie cu un astfel de machiaj la evenimentele tematice. Am ales cateva „opere de arta” care mi s-au parut cele mai spectaculoase.

Artista Eva Senín Pernas, fosta studenta la arhitectura, si-a descoperit pasiunea pentru machiaj acum ceva mai bine de un an, iar sursa de inspiratie se afla in orice – de la filme celebre, la banale fructe – iar rezultatele sunt fabuloase.

[via Deviant Art]

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Dior Cruise Collection 2014

Următor

La multi ani, Marie Claire!