Antonia, o petrecere surpriza si un fost campion de F1

Contrar asteptarilor, urmatoarea fraza nu va fi „ce au in comun” Antonia, o petrecere surpriza si un fost campion de F1 pentru ca sunt aproape sigura ca raspunsul este nimic. S-a intamplat doar ca cei trei sa imparta seara de ieri, cu ocazia a trei evenimente la care am participat.

Antonia, care este una dintre cantaretele mele preferate in acest moment atat pentru talent cat si pentru frumusete, a devenit imaginea Avon si nu putea lipsi evident de la evenimentul de relansare a gamei de machiaj a brand-ului. Desi cu siguranta nu are nevoie de niciun gram de machiaj, Antonia a facut inca o data dovada vocii deosebite cantand live cateva piese internationale (eu am retinut Diamonds a Rihannei interpretata superb), dar si 2 melodii proprii care mie imi plac foarte mult – Marionette si Marabou. Orchestratia a fost minunata, perfect adaptata locatiei Fratelli Social Club, si m-a convins o data in plus sa incerc sa ajung la unul dintre concertele Antoniei.

photo 1

Revin cat de curand cu detalii despre noua gama de produse de machiaj de la Avon pentru ca sunt sigura ca sunteti curioase.

A urmat apoi o petrecere surpriza Coca-Cola, pentru unul dintre cei mai inflacarati fani ai sai (o fana de fapt – Mihaela) desfasurata la inaltime, deasupra orasului, la Sole Lounge. Ador campania de vara „Imparte o Coca-Cola cu …”, datorita ei am reinceput sa beau Coca-Cola zilnic aproape si sa caut cu disperare in rafturi nume cunoscute pe can-urile de Coca-Cola (iar acum are si blogul meu una care ii este dedicata).

Coca Cola

Seara s-a sfarsit in Barletto, unde dublul campion de F1 Mika Hakkinen a incheiat o zi plina de demonstratii pe un Caparo T1 (una dintre cele mai rapide masini din lume), in calitatea sa de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

Am fost copilot pe mai multe masini de raliu (printre care si cea de WRC), iar aseara m-am trezit gandindu-ma ca as vrea sa experimentez si senzatiile intr-un astfel de bolid, pe circuit.

Mika Hakkinen

Aceasta a fost seara de ieri: culori de la Avon, mini concert Antonia, o Coca-Cola rece deasupra orasului si o masina rapida alaturi de un campion de Formula 1.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Doutzen Kroes for H&M

Următor

Pregatiri estivale cu Activia