Ange dechu de la Pas du Tout

Astazi ma pasioneaza designerii romani si cum in luna aprilie am asistat la prezentarea colectiei primavara – vara 2013 Pas du Tout intitulata in mod inspirat Ange déchu am parcurs inca o data imaginile cu piesele colectiei. Defilarea organizata intr-un decor minimalist si fantastic, in alb si negru, perfect adaptat colectiei, m-a impresionat.

Ange déchu este o colectie avangardista in stilul specific Madalinei Dorobantu, combinand piese casual in linii simple si tinute rafinate, stralucitore.

Minimalismul noii colectii Pas du Tout este balansat de varietatea uimitoare de texturi si materiale combinate cu maiestrie, de la voal de matase si organza la piele si pene.

Favoritele mele din noua colectie Pas du Tout sunt fara indoiala rochiile lungi, pretioase si sexi prin decolteuri si transparente, iar Valentina Pelinel surprinsa intr-una dintre ele la o sedinta foto este una dintre imaginile care m-au impresionat in luna aprilie.

Colecția Ange dechu este disponibilă în showroom-ul Pas du Tout (strada Amiral Constantin Balescu nr.16) si în magazinele: THE PLACE Concept Store (Dorobanti 102-110) și ENTRANCE Shop (Ion Brezoianu 23-25).

Va place povestea fantastica Ange déchu de la Pas du Tout?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Colectia Les Vampires de la 109

Următor

Bijuterii cu flori