Andreea Ibacka – ghid pentru Ziua Indragostitilor

Sper ca sunteti pregatite pentru debutul uneia dintre cele mai romantice zile a anului, Valentine’s Day, prima Zi oficiala a Indragostitilor din luna februarie.

In caz contrar, va ofer un mic ajutor pentru ca am reusit sa « fur » cateva sugestii, foarte utile in ciuda faptului ca se declara un ‘Grinch al onomasticii lui Valentin’, de la Andreea Ibacka.

Iata deci ghidul Andreei pentru Ziua Indragostitilor:

1- Cel mai simplu si romantic gest de Ziua Indragostitilor: nemuritorul biletel lasat pe frigider.

2- Darul perfect pentru Ziua Indragostitilor: O felicitare pe rit vechi, una irepetabila, scrisa de mana (fie si cu hieroglife, daca caligrafia nu permite altceva)

3- Daruri online de Ziua Indragostitilor? Una dintre ‘placerile vinovate’: Asosar fi putut deja sa imi inrameze numele pentru panoul de onoare.

4- Cel mai potrivit mod de a comunica cu persoana iubita de Ziua Indragostitilor, de a-i spune un “te iubesc” mai special cu aceasta ocazie: Am vazut mesaje scrise pe cer, scrijelite pe scoarta de copac sau marturisite pe o bucatica uscata de plaja, toate au farmecul lor, sunt speciale. Potrivirea apare insa atunci cand gesturile se raporteaza la istoricul unui cuplu.

5- Un loc romantic in Bucuresti pentru un moment special de Valentine’s Day: Nicaieri nu-i ca acasa, la gura sobei. Sau a caloriferului electric, dupa posibilitati 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sugestii de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

Următor

Sweet Valentine la Dog Studio