Andreea Diaconu in Vogue

Revista Vogue este un reper pentru orice persoana pasionata de domeniul modei, iar o aparitie in paginile uneia dintre editiile faimoasei reviste este o onoare si o mandrie. Astfel, m-am hotarat sa scriu acest post, descoperind cu mandrie numele Andreeei Diaconu pe prima pagina a site-ului Vogue Franta.

Urmarind mai departe articolul, am aflat ca modelul de 21 de ani a fost remarcat de redactorii revistei si apare pentru prima data in paginile ei in numarul din februarie 2013, numar dedicat orasului New York si efervescentului Manhattan.

Andreea Diaconu a pasit pe podiumurile Fashion Week pentru prima data in 2007 si de atunci este nelipsita. In acest sezon, ea a deschis show-ul haute couture Alexandre Vauthier, aparand si in prezentarile colectiilor haute couture primavara 2013 ale Giambattista Valli, Atelier Versace si Chanel.

Am selectat cateva imagini graitoare in privinta frumusetii si versatilitatii modelului de origine romana : imagini din defilarile haute couture primavara 2013, prezentarile colectiilor primavara 2013 ale celor mai renumiti designeri, dar si pictorialul dedicat NewYork-ului din paginile Vogue Franta februarie 2013. Avem de ce sa fim mandri, nu-i asa ?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

H&M Conscious primavara 2013

Următor

Ski vs. Spa