Am încercat burgeri gourmet la emte

Burgers lovers? Atunci emte este locul în care trebuie să ajungi cât de curând. Iar articolul de mai jos este pentru tine!

Îmi place să îmi construiesc liste cu locuri în care pot mânca un anumit fel la superlativ. De curând, pe lista de locuri unde pot mânca burgeri buni (i-aș numi chiar geniali pentru că așa au fost cei pe care i-am ales) în București, am adăugat și emte.

Eat. Meat. Taste. Emotion.

Nu sunt cel mai mare fan burgeri. Adică îmi plac. Dar nu aș mânca oricând, la orice oră din zi și din noapte. Apreciez deci varietatea și mai ales ‘creativitatea’ într-un meniu de burgeri.

Am găsit ambele elemente la emte. Burger cu creveți, burger cu calamari, burger cu piept de rață, burger cu halloumi, burger cu biban, somon, cu năut, cu șnițel de pui și, evident, multe sortimente cu vită.

Ai de unde alege o variantă de burger pe toate gusturile. Chiar dacă nu mănânci carne. Chiar și dacă ții post.

Iar varietatea nu se rezumă la conținutul burgerilor. Burgerii de la emte pot veni cu trei feluri diferite de chifle: cea neagră cu cerneală de sepie, verde cu spirulină și binențeles, cea albă, clasică. Toate chiflele sunt facute în casă, fiind proaspete și pufoase. 

Mini burgeri

Un alt lucru pe care l-am apreciat la emte este porția de 3 mini burgeri. Mi se pare cea mai bună idee. Se mănâncă mai ușor, în primult rând. Iar în al doilea rând, în acest fel, ai oportunitatea de a gusta o selecție de burgeri. 

Exact, nu trebuie ca toți trei să fie identici. Poți degusta un mini burger cu somon alături de unul cu crevete și unul cu biban. Sau 3 tipuri diferite de mini burgeri de vită…  

Eu am încercat 2 selecții de mini burgeri și pot afirma, cu toată sinceritatea, că sunt cei mai gustoși pe care i-am mâncat anul acesta.

În primul rând ‘Beef Tasting Plate‘, ce incude: 1 mini Forest (cu brânză Brie, salsa cu trufe, ciuperci zbârciog și shimeji, ou deshidratat și chiflă verde), 1 mini Raclette (cu brânză Raclette, gem de ceapă, castraveți murați, maioneză, ketchup, ardei gras, ceapă și chiflă albă) și 1 mini Croque (cu șorici crocant, chips de bacon, ceapă crocantă, ketchup, maioneză, castraveți murați șichiflă albă).

Dar nu mă puteam rezuma doar la clasicul burger de vită, nu-i așa? Mai ales într-un loc precum emte. Am optat deci pentru ‘Fish Tasting Plate‘ ce include: 1 mini Salmon (cu file de somon, rucola, chutney de lime, sos de stridii, alge wakame, capere și chiflă neagră), 1 mini Shrimp (cu crevete, sos cocktail, sos de stridii, salată, ceapă murată și chiflă neagră) și 1 mini Sea bass (cu biban de mare, maioneză cu ierburi, ceapă roșie murată, castraveți murați și chiflă neagră).

Verdict: Burgeri geniali!

Concluzia vizitei la emte a fost sintetizată mai sus. Aș mai adăuga la plusuri, pe lângă burgerii excelenți, cu un gust inedit, foarte foarte savuroși, atmosfera și meniul, care este perfect completat de supe, salate, paste proaspete, coaste de porc, steak și pulpă de pui. Și, evident, desert!

Bine, pentru desert, vă recomand să nu ajungeți la deschidere, la ora 12:00! Pentru că deserturile se prepară proaspete, în fiecare zi. Și atunci când am fost eu nu erau gata. Dar ca să fie total sinceră, nici nu aș mai fi putut să manânc ceva dulce. Burgerii cu cartofi au fost suficienți și sățioși.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Faci sau Taci
Anterior

Comedia ,,Faci sau Taci” va avea premiera pe marile ecrane din 22 martie 2019

Următor

În ce ordine aplicăm produsele de îngrijirea tenului