Always a blonde

Nu aș mai putea renunța acum, după mai bine de 10 ani, la statutul de « blondă ». Este ceva irezistibil în această culoare solară și, în ciuda tuturor obstacolelor și a problemelor legate de vopsit (timp pierdut, păr deteriorat și slăbit), nu aș renunța la ea.

Prefer să mă vopsesc acasă – știu că multe dintre voi consideră mersul în salon un moment plăcut, de relaxare, dar pentru mine programările sunt un chin, neputând niciodată să anticipez cu multe zile înainte programul dintr-o anumită zi – dar evident rezultatul nu este aproape niciodată cel sperat.

Și cum rezultatele țin în proporție de 85% de produsul de colorare utilizat, vă mărturisesc că m-am bucurat ca un copil în momentul în care am descoperit Color Expert cu Omegaplex de la Schwarzkopf, prima vopsea pentru utilizarea acasă, cu o tehnologie profesională, inovatoare, împotriva ruperii părului.

Color Expert promite cu până la 90% mai puține fire rupte, promisiune ce se traduce într-un păr mai puternic, mai sănătos și mai strălucitor imediat după vopsire, dar și pe termen lung (un aspect cu adevărat important).

Promisiunea unui păr mai frumos este susținută puternic de tehnologia și inovațiile incorporate ce se regăsesc în 3 elemente ce fac parte din kitul de colorare Color Expert.

1. Este vorba în primul rând de serumul împotriva ruperii părului, ce se adaugă compoziției formate din crema colorantă și loțiunea de fixare, și care are rolul de a proteja micro legăturile din interiorul firului de păr pentru a evita ruperea acestuia în timpul vopsirii.

2. Tratamentul reparator este al doilea element «magic» din kit, care fixează culoarea și hrănește firul de păr în profunzime, în momentul spălării.

3. O inovație este și tratamentul reparator post-colorare, care se aplică la 3 săptămâni după vopsire și asigură continuitatea rezultatelor produsului de colorare – o nunță intensă și un păr cu un aspect sănătos, minunat.

Nu vreau să credeți însă că sunt numai vorbe. Am obținut și dovezi că tehnologia Omegaplex de la Schwarzkopf și vopseaua Color Expert își țin promisiunea.

Eu am ales un mix de nuanțe pentru prima încercare (8.0 Blond Mediu și 9.1 Blond rece) și trebuie să mărturisesc că sunt foarte încântată de rezultat.

Am procedat conform instrucțiunilor, am amestecat cele 3 ingrediente, de fapt 6 fiind vorba de 2 kituri Color Expert (crema colorantă, loțiunea de fixare și serumul împotriva ruperii părului), aplicând compoziția mai întâi pe rădăcinile destul de închise la culoare și apoi, după 25 minute (timpul recomandat pentru nuanța 9.1 Blond rece care are o capacitate mai mare de deschidere fiind o nuanță foarte deschisă), rapid, și pe lungimi, așteptând încă 10 minute.

Câteva ponturi pentru vopsire:

  • este recomandat ca părul să nu fie proaspăt spălat în momentul vopsirii și nici foarte încărcat de produse de styling
  • este recomandat să folosești câte un kit, dar la mine fiind vorba de 2 nuanțe diferite am vrut să fiu sigură de proporțiile utilizate și le-am amestecat în întregime
  • dacă rădăcinile sunt mult mai închise ca lungimile, este însă bine ca acestea să nu fie foarte crescute (nu așteptați foarte mult între 2 vopsiri pentru a obține o nuanță cât mai uniformă)
  • mai ales la prima încercare a vopselei, ar fi indicat să vă luați un « ajutor » pentru o aplicare uniformă. Eu am avut-o pe Iulia, prietena mea și o mare maestră în vopsit, trebuie să recunosc.
  • respectă instrucțiunile și duratele de așteptare recomandate de producător.

Las în continuare imaginile să vorbească despre rezultatele vopsirii cu Color Expert. Tot ce pot să vă spun este că sunt foarte încântată de blondul meu strălucitor (chiar și după 2 spălări deja), de părul ușor de coafat și de aspectul vărfurilor, mai puțin rebele, mai puțin deteriorate.

 

Și dacă schimbarea de nuanță nu este poate la fel de evidentă în poze ca în realitate, se observă însă aspectul sănătos al părului și cât de frumos stă coafat (și înainte de vopsire părul fusese aranjat, doar că, din cauza lungimilor deteriorate, firele de păr nu se lasă ușor coafate).

Foto: Marooni

Make-up by: Mihaela SINTION (CHARISMATIK BEAUTY BOUTIQUE)

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic funky : 3 ținute de weekend

Următor

Filmul săptămânii: Frumoasa și Bestia