//

Alice in Wonderland

Nu este vorba despre un review de film, nici de o metafora, ci de mine interpretand-o pe Alice in Wonderland intr-un shooting inedit.

Acum cateva saptamani  am primit o invitatie care m-a bucurat, de a ma alatura Ralucai si Silviei de la Bucharest Style pentru un shooting aniversar, blogul lor de street style implinind frumoasa varsta de 4 ani.

Numai ca nu era vorba de un shooting obisnuit, ci unul cu o tema cinematografica, fiecare invitata avand sarcina de a intruchipa un personaj celebru. Eu am decis sa fiu Alice in Tara Minunilor, fiind prima idee care mi-a venit in minte cautand in garderoba o tinuta adecvata pentru sesiunea foto.

Prea multe nu sunt de povestit, imaginile vorbesc de la sine. Am pozat, ne-am distrat (m-am catarat pe un semineu la 3 metri, am intrat tot in acelasi semineu) si am cunoscut cateva fete frumoase si interesante, care asemenea mie au raspuns prezent invitatiei Bucharest Style. Cadrul minunat a fost asigurat de Inspayer  Bistro, un loc superb, un palat de alta data pe care l-am descoperit cu aceasta ocazie.

Dar iata pozele cu mine in rolul Alice in Wonderland! La multi ani, Bucharest Style, si multumesc pentru aceasta experienta inedita.

Invalid Displayed Gallery

Credit foto: Florina Dumitrache Film & Photography

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Flowercraft - Your Inner Garden collection
Anterior

Experienta parfumata Flowercraft

bon bijou primavara vara 2014
Următor

Bon bijou de ziua noastra