Alexandra Dinu: look masculin seducător

Vara aceasta, poți face shopping 2 în 1… adică pentru EL, dar în același timp și pentru TINE. Sugestiile Alexandrei Dinu, în cea mai recentă sedință foto, includ două piese masculine, ce nu trebuie să îți lipsească din garderoba: sacoul negru bărbătesc & cămașa albă masculină.

Două piese masculine clasice și cât de poate de simple, dar care pot fi purtate în multiple combinații. Alexandra Dinu a optat pentru un look androgin, într-o ședință foto realizată pentru Elgon, alegând o cămașă albă și un sacou negru din noua colecție D’S Damat.

Ea mărturisește că nu îi lipsește niciodată din garderobă clasica cămașă albă bărbătească, atât de versatilă, pe care o poate purta cu jeans, fie cu un tuxedo, cu o fustă scurta sau pantaloni scurți.

„Am și câteva sacouri bărbătești, pe care le port pe umeri, peste o rochie, în serile răcoroase de primăvară”, mai dezvăluie Alexandra, din tainele garderobei sale.

Alexandra-Dinu

Alexandra-Dinu - Elgon

Îți las mai jos câteva sugestii de styling pentru cele 2 piese masculine. Vestea bună este că, până la finalul lunii, piesele purtate de Alexandra Dinu se găsesc și magazinele D’S Damat din România cu un discount de 30%.

Voi cum ați purta aceste 2 piese masculine vara această?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

A lipstick a day keeps the monotony away

mywoodi-ochelari cu rama din lemn
Următor

Accesorii chic: ochelari cu ramă din lemn