Alexander Wang x H&M – primele detalii

Asteptata cu nerabdare ca toate colaborarile marcii suedeze cu designeri celebri, colectia capsula Alexander Wang x H&M ne este dezvaluita treptat, in franturi menite sa suscite si mai multa atentie si mai mult interes.

Alexander Wang aduce in magazinele H&M amprenta sa caracteristica, un stil sport si degajat, colectia urmand sa includa atat piese de imbracaminte si accesorii pentru femei si barbati, cat si « Objects », lucruri pe care le utilizam in mod obisnuit in viata noastra de zi cu zi.

O sa avem parte de crop tops, leggings si tot felul de alte piese sport.

Alexander Wang x H&M

Imaginile campaniei publicitare ale colectiei Alexander Wang x H&M tocmai au fost dezvaluite si alaturi de top modele ale momentului – Joan Smalls, Raque Zimmermann, Isabeli Fontana si Natasha Poly – designerul a distribuit si 2 sportivi celebri – kickboxerul Rivaldino dos Santos si fotbalistul britanic Andy Carroll.

Alexander Wang x H&M

Alexander Wang x H&M

Colectia Alexander Wang x H&M isi face debutul in magazinele H&M selectionate din intreaga lume pe 6 noiembrie, dar cu siguranta vom avea parte si de un preview mai consistent, inainte de aceasta data. Va tin la curent !

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tag: Very Inspiring Blogger Award

Filme de toamna
Următor

5 filme de vazut intr-o duminica de toamna