Afla modul corect de ingrijire al tenului tau!

Printre treburi si alergaturi, weekend-ul acesta am facut o escala in Sun Plaza pentru o intalnire inedita, cu robotelul BP 1200P, un analizator facial perfomant, adus in premiera in Romania de L’Oreal Paris.

Acesta functioneaza cu lumina UV, analizandu-ti tenul si oferindu-ti pe langa un diagnostic amanuntit si o recomandare personalizata pentru ingrijirea tenului tau.

Sesiunea de diagnostic nu dureaza mai mult de 10 minute. Aparatul realizeaza doua fotografii (una cu lumina naturala si una cu lumina UV), in care impreuna cu specialista L’Oreal Paris, vei putea identifica problemele cu care se confrunta tenul tau: pori vizibili, pete pigmentare, riduri, deshidratare…

Sesiuni gratuite dermoanaliza L'Oreal Paris

Sesiuni gratuite dermoanaliza L'Oreal Paris

In functie de diagnosticul global in urma dermoanalizei, ai sansa de a pleca acasa cu recomandarea unui ritual personalizat de ingrijire, cu recomandari de produse adaptate specific problemelor tenului tau. Vei afla daca ai si unde sunt localizate problemele cu petele pigmentare, care este nivelul de hidratare al pielii la nivelea diferitelor zone ale tenului, unde si cum ar trebui sa interveniti pentru a incetini si estompa semnele trecerii timpului. Iar discutia generala cu specialista L’Oreal Paris a fost pentru mine extrem de interesanta, placuta si educativa…

Daca v-am trezit interesul, aflati ca puteti beneficia de acest tip de sesiuni de dermoanaliza gratuit, fara programare prealabila, in urmatoarele doua weekend-uri:

In Afi Palace Cotroceni (in fata hipermarketului Auchan)

Vineri, 21 noiembrie – 14:00-20:00

Sambata, 22 noiembrie – 11:00-20:00

Duminica, 23 noiembrie – 11:00-20:00

In Baneasa Shopping City (in fata magazinului Mango)

Vineri, 28 noiembrie – 14:00-20:00

Sambata, 29 noiembrie – 11:00-20:00

Duminica, 30 noiembrie – 11:00-20:00

Si ca un argument in plus, in perioada in care se desfasoara sesiunile de dermoanaliza, produsele de ingrijirea tenului L’Oreal Paris beneficiaza de preturi si oferte speciale, foarte atragatoare, in hipermarket-urile sau magazinele din apropierea standului L’Oreal Paris (intreaba specialistul!).

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Destinatie de vacanta: Four Seasons Hotel Bahrain Bay

Următor

Carven Le Parfum