Advent Calendar LaChicBoutique: 9 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Zilele din decembrie trec pe nesimțite descoperind fiecare surpriză din beauty Advent Calendar LaChicBoutique, nu-i așa? Și pentru astăzi am pregătit un premiu special alături de Niran, care sper să vă încânte.

Kitul de călătorie Murad Blemish Control te poate salva de neplăcerile unor probleme cu tenul, mai ales în vacanța de Sărbători.

Produsele din gama Murad Blemish Control conțin ingrediente patentate care reduc și tratează imperfecțiunile tenului, protejându-l în același timp împotriva radicalilor liberi.

Produsele acționează eficient fără a provoca iritații, prin tratarea bacteriilor și îndepărtarea impurităților.

Eu vă recomand din suflet produsele Murad și-am facut-o în nenumărate rânduri pentru că m-au convins prin eficiența lor.

CITEȘTE ȘI: Cele mai frumoase reclame de Crăciun

Murad Blemish Control

Premiul zilei de astăzi din concursul Advent Calendar LaChicBoutique mă trimite cu gândul la unul dintre orașele pe care le-am vizitat în Suedia – Malmö, una dintre cele mai curate și eco metropole din Europa și din lume. În Malmö, ca în întreaga peninsulă scandinavă, principalul mijloc de transport este bicicleta, locuitorii dezvoltând o preferintă specială și pentru vehiculele electrice.

CITEȘTE ȘI: Armani Dolci: colecția specială de dulciuri pentru Crăciun

Care ar fi «experiențele» ce nu trebuie ratate în Malmö?

– traversarea podului Oresund – cel mai lung pod rutier și feroviar din Europa, care conectează două zone metropolitane importante: cele ale capitalei daneze Copenhaga și ale orașului Malmö (dacă sunteți norocoși, puteți admira de pe acest pod și un răsărit sau apus spectaculos;

– o vizită a celei mai vechi catedrale din Malmö, St. Petri, ce datează din secolul XIV;

– un tur cu bicicleta prin Malmö (străduțele ce duc spre port sunt deosebit de pitorești);

– o plimbare în Kings Park;

– o vizită a castelului din Malmö și grădinilor sale, la origini o fortăreață construită în 1934 de regele Eric de Pomerania și modernizată în 1530 de regele Christian III al Danemarcei;

– o sesiune foto ad-hoc în fața Turning Torso, un zgârie-nori futurist, cea mai înalță clădire din Țările Nordice, fiind pe deasupra și o construcție eco.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 9 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Murad Blemish Control, oferit de Niran, ce include Clarifying cleanser, Blemish spot treatment și Skin perfecting lotion, alături de un suport modern de voiaj.

Pentru a intra în concurs trebuie:

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Murad oferit de Niran este Mitu Catalina. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

43 Comments

  1. Nu am folosit pana acum aceste produse, am auzit ca sunt bune si mi-as dori sa le incerc. Pentru moment m-as opri sa testez Pore Reform (pentru tenurile cu probleme – puncte negre, zona T lucioasa, pori dilatati) . :D

  2. Mă lupt zilnic cu excesul de sebum, știu cât de dificil este să țin luciul inestetic sub control. De parcă nu ar fi fost de ajuns, multe produse de îngrijire care promit să elimine luciul înrăutățesc condiția tenului prin ingredientele iritante pe care le conțin și care produc și mai mult sebum, de aceea vreau sa incerc gama Blemish Control & Anti-Aging Blemish Control.
    Multumim pentru concurs! Te pup!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 8 decembrie (încheiat)

cosuri cadou Borealy
Următor

Coşurile cadou de Crăciun, cadoul perfect pentru partenerii de afaceri