Advent Calendar LaChicBoutique: 8 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Am intrat în a doua săptămână a beauty Advent Calendar LaChicBoutique și pentru a marca momentul, împreună cu Niran am ales pentru această zi un premiu excepțional – unul dintre favoritele mele anul acesta.

Premiul parfumat de astăzi poartă semnătura Dsquared2… Este vorba de cea mai recentă creație a casei canadiene a fraților Dan și Dean Caten – DSQUARED2 WANT.

Inspirat de femeia modernă, complexă, cu o personalitate puternică și distinctă, parfumul Dsquared2 Want este unul îndrăzneț, autentic, seducător și captivant. Notele de vârf surprinzătoare de mandarine, ghimbir și piper roz, strălucesc și atrag. Trandafirul de Damasc cu aromă feminină, încântătoare și catifelată este acompaniat de notele de heliotrop și neroli, ce completează inima senzuală și florală a parfumului. Notele de bază intense și irezistibile se dezvăluie într-o cascadă amețitoare: vanilie și note bogate de lemn de violete.

Advent Calendar LaChicBoutique_Dsquared2

Surpriza zilei de astăzi din Advent Calendar LaChicBoutique (trebuie să menționez că parfumul Dsquared2 Want este favoritul meu absolut în acest moment) mă trimite cu gândul la o destinație exotică spectaculoasă – insula Madagascar.

Aflată în partea de est a Africii, în Oceanul Indian, insula Madagascar beneficiază de o floră și faună unice în lume (80% dintre speciile de animale și plante neexistând nicăieri în altă parte a lumii). Cunoscută drept „Marea Insulă Roșie”, datorită culorii roșiatice a solului, Madagascar a devenit treptat una dintre cele mai populare destinații exotice de vacanță. Madagascar este o destinație ce poate fi vizitată în orice moment al anului, mai puțin în intervalul ianuarie – martie când sunt prezente ploi abundente, iar în februarie teritoriul este măturat de cicloane.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 8 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Dsquared2, ce include un t-shirt Dsquared2 Perfumes, o brățară de piele Dsquared2 Wild și o loțiune de corp parfumată Dsquared2 WANT, oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să îmi spuneți într-un comentariu care este parfumul Dsquared2 care vă inspiră
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici )

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Dsquared2 oferit de Niran este Oana Iliescu. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

35 Comments

  1. Dsquared2 Want zic și eu,deși nici măcar nu am habar Cum miroase merg pe încrederea ta,dacă tu ai zis ca e preferatul tău merg pe mana ta știu ca ai gusturi bune ;)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 7 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 9 decembrie (încheiat)