Advent Calendar LaChicBoutique: 7 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Sper că ați fost răsfățate de Moș Nicolae cu o mulțime de cadouri, în orice caz, surprizele Advent Calendar LaChicBoutique continuă.

Pentru astăzi, am ales împreună cu Niran un nou premiu parfumat marca Trussardi.

Trussardi My Name este un parfum delicat, lejer ca o adiere parfumată de primavară, proaspăt și catifelat. Are o aroma persistentă, senzuală și prețioasă, în care se împletesc parfumurile delicate și îmbătătoare ale florilor de liliac, violete albe și heliotrop, cu notele irezistibile și seducătoare de vanilie și mosc.

Trussardi My Name este un parfum vesel și strălucitor, pe care sunt sigură că oricare dintre voi l-ar adora, este parfumul oricarei femei care își doreste să fie seducătoare și feminină.

Advent Calendar Trussardi My Name

Surpriza zilei de astăzi din beauty Advent Calendar LaChicBoutique mă trimite cu gândul la Sărbătorile Primăverii în Japonia. De aceea, vă propun un tur pe aripile imaginației în Țara Soarelui Răsare, una dintre cele mai fascinante țări din lume și o destinație de vacanță excepțională.

Acest tur ar include: Tokyo, cu trepidația vieții de zi cu zi, Osaka, centrul comercial al Japoniei, Kyoto, cu imensa moștenire culturală (printre care cele 2 temple celebre, incluse în patrimoniul UNESCO – Templul Heian și Templul pavilionului de aur Kinkakuji), Uji, un alt centru cultural deosebit, faimos și pentru ceaiul său, considerat cel mai bun din Japonia, Himeji, cu celebrul său castel, considerat cel mai spectaculos castel din Japonia, nefiind niciodată distrus de războiaie, cutremure sau incendii păstrându-se în forma sa originală, Nikko, o zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide, cu munți, lacuri, cascade și ape termale, dar și temple budiste și Shinto înscrise în lista patrimoniului UNESCO, Muntele Fuji, un simbol al Japoniei și Beppu, cea mai renumită zonă cu apă termală din Japonia, cu lacurile sale cu ape fierbinți – Umi Jigoku (lacul cu apă albastră, poate cel mai frumos din Japonia), Oniishibozu Jikoku (lac de nămol ce bolborosește permanent), Shiraike Jigoku (un lac de apă lăptoasă fierbinte denumit Lacul Alb), Chinoike Jigoku (un lac cu apă sângerie) și Tatsumaki Jigoku (gaizer fierbinte ce erupe periodic).

Și, evident, nu ar trebui ratate 2 dintre sărbătorile primăverii celebre în Japonia – sărbătoarea fertilității, Hanami – parada florilor, între care se remarcă florile de cireș și Sakura – festivalul cireșilor înfloriți.

 


Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 7 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Trussardi My Name (ce include o agendă perfectă pentru un jurnal de călătorie, un parfum Trussardi My Name – EDP 15ml și o loțiune de corp parfumată Trussardi My Name – 100 ml) oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să dați like paginii de Facebook Niran România
  • să îmi spuneți într-un comentariu ce tip de parfumuri preferați primăvara
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Trussardi My Name oferit de Niran este Ramona Răican.  Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului. 

Credit foto: Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

45 Comments

  1. Eu ador parfumurile florale asa ca primavara este anotimpul in care ma pot bucura pe deplin de aromele acestea usoare, iar notele proaspete ale florilor de primavara sunt speciale, dupa parerea mea :) Ca preferinte florale pot spune ca iubesc aromele delicate ale florilor de cires, a liliacului proaspat cules, aromele de violete – care ne incanta simturile olfactive cu latura lor pudrata, iubesc freziile pentru parfumul lor proaspat si ador aroma verde a delicatelor lacramioare :) Astfel ca nu pot sa nu ma bucur mereu de primavara, de parfumurile si notele florale ce vin o data cu acest anotimp, pentru mine este o mare fericire ca pot purta si pe piele aromele primaverii! <3
    https://www.facebook.com/bazavan.dianamaria/posts/938580956226986?pnref=story

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Moleskine - Coca-Cola
Anterior

Sticla contur Coca-Cola a ajuns și pe coperta agendelor Moleskine

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 8 decembrie (încheiat)