Advent Calendar LaChicBoutique: 6 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Dacă nu ai găsit nimic în ghetuțe la miezul nopții să știi că și astăzi am o nouă surpriză în beauty Advent Calendar LaChicBoutique. Descoperind toate aceste surprize ne apropiem încet încet de cea mai frumoasă sărbătoare a anului: Crăciunul.

Pentru ziua de 6 decembrie din Advent Calendar v-am pregătit un premiu special, care poartă semnătura Kenzo.

Casa Kenzo a fost fondată în 1970 de designerul japonez Kenzo Takada, brandul făcând parte acum din grupul LVMH. Povestea parfumului Kenzo Flower este una specială. Întâlnirea unei femei cu un mac se transformă într-o poveste. Împreună încântă orașul, aduc un zâmbet pe fețele oamenilor și fac lumea mai frumoasă. Aceasta este puterea Kenzo Flower.

Macul nu are miros, dar Kenzo, mai exact Alberto Morillas, a creat totuși un parfum irezistibil. O aromă florală subtilă, cu o notă vibrantă de mandarin, căreia i se adaugă adaugă note de trandafiri și violete, dar și arome de vanilie și mosc alb. Toate pentru o semnătură senzuală și irezistibilă.

Kenzo Flower Advent Calendar LaChicBoutique

Ca destinație de vacanță inspirată de parfumul Kenzo Flower, am ales o zonă situată pe coasta de sud-est a Africii de Sud. “Garden Route” se întinde de la Mosel Baye până la Storm River, iar denumirea sa provine de la peisajul fabulos, care include o vegetație extrem de diversificată, numeroase lagune și lacuri și, desigur, Oceanul Indian. Clima este una dintre cele mai blânde din lume pe parcursul unui an, iarna, temperatura coborând foarte rar sub 10 grade Celsius, iar vara situându-se undeva în jur de 30 de grade Celsius.

Ca și recomandare, hotelul The Plettenberg, situat în cel mai spectaculos oraș de pe plajă, pare perfect. Are doar 37 de camere cu vedere spre ocean, munte sau plajele aurii din zonă.

The Plettenberg este amplasat chiar în inima zonei Garden Route și oferă numeroase posibilități de relaxare. Poți alege între o ieșire pe ocean pentru a admira delfinii și balenele, o zi de plajă sau numeroasele experiențe în pădurile din zonă.

Oricum, aroma parfumului Kenzo Flower are puterea să te ducă oriunde îți imaginezi.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 6 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Kenzo, ce include un box elegant de călătorie și două două fiole de parfum: Kenzo Flower și Kenzo Flower Elixir.

Pentru a intra în concurs trebuie:

 • să dați like paginii de Facebook Kenzo Parfums
 • să îmi spuneți într-un comentariu în ce colț de lume vă poartă cu gândul macii (florile de mac)
 • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Kenzo oferit de Niran este Diana Bazavan.  Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

48 Comments

 1. Nu credeam ca o sa ma gandesc la asta, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap legat de maci este copilaria mea. In drumul spre tara erau campuri imense de maci si mereu il rugam pe tata sa opreasca masina sa pot culege si eu cativa. Cred ca am avut o copilarie frumoasa :)

  Si apropo, cadoul de azi este super, imi place Kenzo de mor, iar geanta nu mai zic. Mos Nicolae, am fost cuminte, pot sa le primesc eu?!

 2. Ca bine zici, mosul n-a mai gasit ghetele mele, in schimb pe ale Sarei le-a burdusit bine cu surprize frumoase. :D
  Revenind la maci, am o mare pasiune pentru ei, in fiecare an ii astept cu nerabdare sa apara, sa apuc sa-i fotografiez. Am vazut candva o poza cu un lan de maci pe marginea unor stanci, iar jos se vedea marea, cred ca era undeva prin Bulgaria. Imi doresc teribil sa ajung intr-un astfel de loc, mi-a ramas intiparita in minte imaginea lor, usor batuti de vant dar rasfatati de soare.

 3. Cand spui maci, ma duc cu gândul la vară, apus de soare peste lanuri întinse de grâu pătate de flori de mac. Insa, mirosul kenzo flower imi da o stare de confort si de „bine in pielea mea” asa cum nu am mai intalnit pana acum. Am descoperit recent acest parfum…am primit o mostră intr-un mall. Ar fi drăguț sa -l primesc de sarbatori :) asa ca, pick me, pick me :))))

 4. Despre floarea de mac am auzit vorbindu se mult in Anglia ,pentru ei este un simbol ,o amintire din Primul Război mondial ,de pe câmpurile de lupta din Franta si Belgia ,o floare de mac exista si astăzi conservată ca suvenir trimis de pe Câmpurile de lupta de un tânăr englez.

 5. Florile de mac imi amintesc de lanurile de grau ale copilariei mele, dintr-o comuna din Baragan, de serile de vara parfumate si de cununitele de spice de grau….toate sunt asa departe acum….

 6. ”Da: am crescut cu macii şi strugurii pe câmp.
  Da: mai păstrez, ca iarba, şi-acum, sub pleoape rouă.
  Da: m-am scăldat în râul cu cânepi la topit.
  Da: mi-am julit genunchii în vişini şi-n cireşi.”………cat adevar……cei mai frumosi maci i-am vazut in copilarie la bunicii mei ,la camp…o amintire ce reinvie cand vad parfumurile Kenzo!

 7. Unde pot sa fie macii mai frumosi decat in tarisoara noastra draga . Stiti legenda romaneasca a macului ?
  „Odată, de mult, o mamă văduvă şi sărmană avea şi ea pe sufletul ei un odor de fecior, la care se uita ca la lumina ochilor. Că era bun şi cuminte şi asculta de vorba maică-si, ca de sfînta evanghelie.
  Acu, într-o zi, neavînd biata femeie de nici unele la casa ei şi neştiind ce să-i dea băiatului de mîncare, a scos un ştergar ales pe margine, de-l avusese dar de la maică-sa pe cînd se măritase şi dîndu-i-l împăturit frumos băiatului, îl trimise taman în alt sat, la un neam al ei, ca să-i dea pe el un căuş de mălai şi un boţ de brînză.
  Da bordeiul văduvei era la marginea satului şi ca să treci în satul celalt, trebuia să tai o pădure mare şi întunecoasă, apoi o cîmpie şi dup-aceea, un deal şi-o vale, pustie nevoie mare.
  I se strîngea inima femeii de grijă, cînd socotea că-i atîta cale lungă pentru biet fecioru-său, care de sărăcie şi nemîncare, de abia se ţinea pe picioarele-i şubrede, dar ce era să facă ? îşi făcu o cruce, îl puse şi pe copil să se închine să zică un „Doamne ajută” şi-l porni la drum.
  Pornise băiatul cam cînd era soarele de două suliţi pe cer şi acu, acu sta să-nsereze şi bietul copil nu mai venea.
  Biata maică-sa făcea ce făcea, ieşea în prag, punea mîna straşină la ochi şi cerceta zarea. De fecior nici gînd.
  Dacă văzu ea că asfinţeşte soarele şi nici ţipenie de vietate nu se zăreşte cît cuprinzi cu ochiul, îşi trase ştergarul bine pe cap, înţepeni uşa bordeiului şi mai moartă decît vie, porni să afle de urma fecioru-său.
  Merse ea mai întîi mai domol, trecu pădurea şi ieşi pe cîmpie. Din vreme în vreme, îşi striga feciorul pe nume, doar, doar i-o răspunde dar pădurea tăcea ca mormîntul. O cuprinse atunci o frică de moarte şi o luă la fugă peste cîmpul plin de mărăcini şi unde punea piciorul, tot în mărăcini se înfunda şi-l scotea plin de sînge. Dar ea pas să simtă ceva, că în sufletul ei alta nu simţea, decît dorul de copilu-i rătăcit ori, fereşte Doamne, mîncat de fiarele sălbatice din pădure.
  Şi alerga sărmana într-un suflet si la tot pasul picura sîngele din tălpile-i împunse de spini şi unde cădea picătura de sînge, răsărea o floare mare şi roşie, pînă ce se umplu cîmpia toată de asemenea flori. Taman cînd răcnea ea mai amar: „Ionică, Ionică”, numai ce auzi de dincolo de deal, un glas slab de copil, venit ca de la mare depărtare, care îngîna: „mamă, mamă”.
  Femeia nu mai simţi nici urcuşul greu al dealului, nici clina repede a văii şi într-o clipită fu lîngă copil, unde căzu grămadă.
  După ce-şi mai veni în fire, îşi luă feciorul în braţe şi porni cu el înapoi acasă. Dar cînd să treacă peste cîmpie, ce să vezi ? Numai flori roşii, încotro cătai cu ochii.
  De atunci se zice că ar fi macii pe pămînt. „

 8. Multumim si pentru acest dar!
  Macii ma conduc cu siguranta cu gandul acasa, acolo unde am crescut, intr-o casuta cu gradina din centrul unui mic oras de provincie, Dorohoi.
  Cred ca si acum mai rasar maci cu florile de un rosu aprins, ireal.
  Like&share.
  Fb: nadia alina candrea

 9. macii ma duc cu gandul la frumoasa Japonie unde totul e magic, e plin de culoare, istorie, traditii si de parfumuri minunate.japonia e o destinatie de vis…acolo macii infloresc pe campii si sunt cea mai frumoasa amintire dintr-o vacanta de vis pe care am avut-o acolo.

 10. Sincer, nu ma poarta prea departe,rămân pe loc,când ma gândesc la maci în minte îmi vine România și copilăria mea cu câmpul plin de maci și mușețel.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 5 decembrie (încheiat)

Moleskine - Coca-Cola
Următor

Sticla contur Coca-Cola a ajuns și pe coperta agendelor Moleskine