Advent Calendar LaChicBoutique: 5 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

În Ajunul Sfântului Nicolae descoperim împreună o nouă surpriză din beauty Advent Calendar LaChicBoutique, o surpriză elegantă și deosebită.

Data de 5 decembrie din Advent Calendar vă aduce un premiu special, semnat Salvatore Ferragamo, ce include cea mai recentă creație parfumată a casei italiene – Emozione.

Ferragamo Emozione este un parfum strălucitor, un mix între clasic și modern, o plăcere pe care doar emoția și împlinirea o pot oferi, transpusă într-o aromă. Emozione se deschide cu note luminoase de bergamotă, îndulcite de acordurile pudrate ale irisului. Piersica adaugă catifelare în notele de vârf. Mijlocul parfumat este un buchet elegant de flori: bujori, trandafiri și heliotrop, un mix feminin, ce este completat de notele de bază misterioase, de patchouli, piele de căprioară și mosc alb.

Ferragamo Emozione_beauty Advent Calendar

Nu mă puteam gândi la o destinație de vacanță mai potrivită eleganței parfumului Ferragamo Emozione ca hotelul Lungarno, din Florența (Italia), care îi aparține lui Leonardo Ferragamo, unul dintre cei cinci fii ai lui Salvatore Ferragamo, care au moștenit celebra casă italiană la moartea tatălui lor. Interiorul hotelului Lungarno este de altfel un tribut adus originalității designer-ului.

Hotelul Lungarno oferă o priveliște uluitoare asupra Ponte Vecchio și a turnului cu ceas al Palazzo Vecchio, două dintre simbolurile turistice ale orașului Florența. În interior, uimește armonia perfectă între stilurile clasic și modern. Trebuie menționate și cele 400 de lucrări ale unor artiști celebri precum Picasso, pe care oaspeții hotelului le pot admira în saloane și chiar în propriile camere.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 5 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Ferragamo, ce include un box elegant, un parfum Ferragamo Emozione (EDP 5ml) și o loțiune de corp Emozione (30ml), oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

– să dați like paginii de Facebook Niran România

– să îmi spuneți într-un comentariu care este parfumul Salvatore Ferragamo care vă place sau vă inspiră

– să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

 Câștigătoarea setului Ferragamo oferit de Niran este Alina Prunaru.  Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului. 

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

45 Comments

  1. https://www.facebook.com/bazavan.dianamaria/posts/937941542957594?pnref=story
    Iubesc parfumurile cu arome florale asa ca parfumelul Salvatore Ferragamo Incanto Bliss – este preferatul meu <3 imi place sa il port in anotimpurile calde pentru ca imi da o stare de bine, ma binedispune prin aroma sa vesela, de frezii proaspat culese – l-am ales in primul rand pentru ca in aroma sa predomina aceste note de frezii, iar eu ador aceste flori! :)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Armani Dolci Natale 2015
Anterior

Armani Dolci: colecția specială de dulciuri pentru Crăciun

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 6 decembrie (încheiat)