Advent Calendar LaChicBoutique: 24 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Am ajuns și la finalul acestui beauty Advent Calendar, dar, atenție, nu și la finalul acestui concurs Advent Calendar LaChicBoutique.

În mod normal Advent Calendar numără zilele până la Crăciun de la începutul lunii decembrie, oprindu-se evident în Ajun. Împreună cu Niran însă am decis să vă răsfățăm și în ziua de Crăciun cu un premiu parfumat excepțional, pe care abia aștept să vi-l dezvălui.

Dar, până atunci, mai am un premiu surpriză în beauty Advent Calendar LaChicBoutique, ce poartă semnătura Deborah Milano.

Ce diferențiază Deborah Milano de alte branduri de produse de machiaj este atenția la detaliu, apelând la designeri legendari pentru a crea produse de make-up asemenea unor obiecte de artă, pe care vrei să le atingi.

Deborah Milano se concentrează atât asupra tendințelor cât și asupra tehnologiilor, creând produse de calitate înaltă, ce vin în întâmpinarea nevoilor femeilor atunci când vine vorba de frumusețe.

Două dintre produsele bestseller Deborah Milano sunt Mascara 24 Ore Absolute Volume și rujul Milano Red.

Deborah Milano Mascara 24 Ore Absolute Volume oferă genelor un aspect bogat, cu efect dramatic. Îmbogățită cu complexul DH pentru volum maxim, formula este distribuită uniform de periuța masivă pe toată lungimea genelor, oferind volum instant. Combinația de polimeri flexibili oferă rezistență și pigment de durată, fără să încarce însă genele.

Rujul Milano Red are și el o formulă inovatoare, ce oferă buzelor o nuanță intensă, dar și confort și hidratare până la 10 ore. Formula îmbogățită cu praf de rubin și concentrația peste medie de pigmenți oferă buzelor o explozie de culoare și strălucire. Pentru efect de umplere a buzelor, rujul conține și acid hialuronic, beneficiind și de SPF15, protejând de efectele nocive ale radiațiilor solare. Dacă adăugăm și parfumul delicat de violete, rujul Milano Red este unul irezistibil.

Deborah Milano

Călătoria imaginară pe care v-o propun să o facem alături de produsele Deborah este evident la Milano, una dintre cele 3 capitale europene ale modei, dar și o destinație turistică foarte apreciată.

Într-o vacanță la Milano, nu trebuie să ratați: Domul, una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa, care oferă, de la înălțime, și o panoramă superba asupra orașului, Palazzo della Ragione, una dintre cele mai vechi construcții din Milano, Castello Sforzesco, castelul familiei Sforza, ce găzduiește câteva muzee interesante, Pinacoteca di Brera, care deține una dintre cele mai frumoase colecții de picturi din Europa, un spectacol la celebrul Scala di Milano, fresca Cina cea de Taină aflată în biserica Santa Maria delle Grazie și evident, vitrinele celor mai cunoscute case de modă italiene.

Revenind însă la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 24 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Deborah Milano (ce include produsele sale hit Mascara 24 Ore Absolute Volume și rujul Milano Red, dar și un portfard elegant perfect pentru a le transporta), oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să dați Like paginii de Facebook Deborah Milano Romania
  • să îmi spuneți într-un comentariu ce machiaj veți aborda de Revelion
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea premiului Deborah Milano este Lavinia Șuta. Felicitări! Aștept un mesaj privat cu datele pentru livrarea premiului.

Vă mulțumesc tuturor!

 

19 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 23 decembrie (încheiat)

idei impachetat cadouri de Craciun
Următor

Idei de împachetat cadourile de Crăciun