Advent Calendar LaChicBoutique: 23 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Am tot zis și m-am tot plâns de timpul care s-a scurs cu repeziciune, dar astăzi chiar nu-mi vine să cred ca ne mai despart doar 48 de ore de Crăciun.

Acest beauty Advent Calendar LaChicBoutique, aflat la a doua ediție și susținut de Niran, este unul dintre cele mai frumoase proiecte de pe blog de anul acesta.

Sper că și pe voi v-a încântat să descoperiți pe blog, în fiecare zi din decembrie, câte o surpriză parfumată, dar și o destinație de vacanță minunată.

Fiecare premiu rămas de descoperit de acum înainte în concurs Advent Calendar LaChicBoutique este unic. Surpriza de astăzi poartă semnătura Moschino.

Moschino Cheap&Chic I Love Love este un parfum vesel si optimist, un parfum seducător al iubirii, cu notele sale senzuale de trandafir, lacrămioare și frunze de scorțișoară.

Moschino Cheap&Chic I Love Love se deschide cu note energice de citrice și fructe roșii, continuă cu acorduri de mijloc, delicat florale, de trandafir, crin, scorțișoară și trestie de zahăr, pentru a se închide cu nuanțele mai profunde de mosc, cedru și accente lemnoase.

Advent Calendar LaChicBoutique_Moschino Cheap&Chic I Love Love

Și pentru că vorbim despre un parfum al iubirii, astăzi vă propun o nouă destinație paradisiacă – Maldive.

Cred că imaginile vorbesc de la sine. Maldive înseamnă plaje pustii cu nisip fin, ape cristaline, lagune de mică adâncime, corali și o vegetație luxuriantă, paradisiază.

Revenind însă la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 23 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un parfum Moschino Cheap&Chic I Love Love (EDT 50ml), oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să îmi spuneți într-un comentariu cu ce ocazie ați purta acest parfum
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea parfumului Moschino, oferit de Niran, este rocsanaB. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru livrarea premiului!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

25 Comments

  1. pafrumul în sine este versatil. aroma de portocală îi dă tenta veselă, vivace și aș fi tentată să spun că este un parfum de toată ziua. dar notele de cedru și scorțișoară îl fac ceea ce sunt: un floral lemnos, cu tentă de mosc, marca olivier cresp. l-aș purta seara, în clipele verii când soarele se pregătește să doarmă, în acele momente pe care eu le asociez cu rochiile lungi, vaporoase, ce mângâie trupul bronzat sau în diminețile primăverilor, atunci când aștept să înflorească lăcrămioarele care îl conțin.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

#findsmart
Anterior

#findsmart

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 24 decembrie (încheiat)