Advent Calendar LaChicBoutique: 22 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Am intrat deja în linie dreaptă, mai avem mai puțin de o săptămână până la Crăciun și privesc deja cu nostalgie în urmă, la toate cele 21 de premii minunate pe care le-am descoperit deja în beauty Advent Calendar LaChicBoutique 2015.

25 de premii, oferite ca și anul trecut de Niran, vor ajunge sub bradul celor mai norocoși 25 de cititori ai blogului, Crăciunul acesta, dar vă asigur că și anul viitor, încă de la început, veți avea parte de numeroase surprize.

Astăzi însă, ne despărțim și de Dsquared2, un premiu original pe care l-ați apreciat în număr mare.

Dsquared2 Want este un parfum modern, îndrăzneț, autentic și captivant, fiind cea mai recentă creație a casei canadiană a fraților Dan și Dean Caten. Notele de vârf de mandarine, ghimbir și piper roz, strălucesc și atrag. Trandafirul de Damasc cu aromă feminină, încântătoare și catifelată este acompaniat de notele de heliotrop și neroli, ce completează inima senzuală și florală a parfumului. Notele de bază intense și irezistibile se dezvăluie într-o cascadă amețitoare: vanilie și note bogate de lemn de violete.

Eu, sincer, mă topesc după notele dulci și seducătoare de vanilie, foarte pregnante.

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo_Dsquared2

Alături de surpriza zilei de astăzi din concurs Advent Calendar LaChicBoutique am călătorit săptămânile trecute, pe aripile imaginației, în insula Madagascar, patria vaniliei, dar și în Caraibe, în Insulele Virgine Britanice.

Astăzi vă propun o escală în patria Dsquared2, în Canada, pentru a admira Cascada Niagara.

De fapt, Cascada Niagara este un ansamblu format din trei căderi de apă situate la granița dintre statul nord american New York și provincia Ontario din Canada. Cascada Americană (American Falls) și Cascada Vălul Miresii (Bridal Veil Falls) se află pe teritoriul Statelor Unite, iar Cascada Potcoavă (Horseshoe Falls) pe teritoriul Canadei.

Cascada poate fi admirată din parcurile situate pe ambele maluri ale râului, din turnuri de observare, diferite ambarcațiuni, de pe insula Goat și de pe podul Rainbow, aflat la mică distanță în aval. Vizitatorii pot intra în Peștera Vânturilor, situată în spatele unei perdele de apă la baza cascadei. Noaptea, cascada este luminată cu ajutorul unor reflectoare puternice, multicolore, oferind turiștilor un spectacol unic de lumini și muzică.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 22 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Dsquared2, ce include un t-shirt Dsquared2 Perfumes, o brățară de piele Dsquared2 Wild și o loțiune de corp parfumată Dsquared2 WANT, oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să îmi spuneți într-un comentariu un loc în care ați vrea să ajungeți în 2016
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici )

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea ultimului set Dsquared2 oferit de Niran în beauty Advent Calendar LaChicBoutique este Aurelia Dumitru (comentariu postat pe 22 decembrie la pra 00:07, menționez acest detaliu pentru că existau 2 cititoare înscrise în concurs cu același nume). Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului. 

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

24 Comments

  1. imi place, like&share, particip,.,Omul poate sa vrea sa mearga orunde ..,Dar conteaza SANATATEA si BANI,.,Eu vreau orunde numai sa castig in sens bun .Omul sa fie singer..Fara bani egal cu zero totul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 21 decembrie (încheiat)

#findsmart
Următor

#findsmart