Advent Calendar LaChicBoutique: 21 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Au fost 20 de zile pline de daruri minunate, oferite de Niran. Nici nu îmi vine să cred că descoperim astăzi premiul cu numărul 21 din beauty Advent Calendar LaChicBoutique.

Doar 4 zile până la Crăciun și 5 premii în concurs Advent Calendar LaChicBoutique 2015… Nu, nu am greșit la calcule, deși Calendarul de Advent se încheie pe 24, în ajunul Crăciunului, eu v-am pregătit o surpriză și pentru ziua de Crăciun.

Așa că nu uitați, pe 25 decembrie, printre vizite, cozonaci și distracție, aruncați o privire și pe blog.

Astăzi, ne despărțim de un premiu parfumat, care v-a încântat deja de două ori până acum, semnat Trussardi.

Trussardi My Name este un parfum lejer ca o adiere parfumată de primavară, proaspăt și catifelat. Are o aroma persistentă, senzuală și prețioasă, în care se împletesc notele delicate și îmbătătoare de flori de liliac, violete albe și heliotrop, cu notele irezistibile și seducătoare de vanilie și mosc.

beauty Advent Calendar_Trussardi

Și dacă săptămânile trecute am călătorit pe aripile înmiresmate ale parfumului Trussardi My Name în Japonia și Australia, astăzi vă propun o destinație de vacanță perfectă în orice anotimp – Bavaria, în Germania.

Eu am vizitat Bavaria (o mică parte din ea) toamna, dar cred ca peisajele sunt superbe în orice anotimp. Pe mine m-au încântat și uimit deopotrivă.

Trebuie să vizitați castelele din Bavaria – Linderhof m-a impresionat cel mai tare, fiind o replică la scară mai mică a celebrului palat de la Versailles, opera Regelui Soare, și având niște grădini cu adevărat fabuloase. Mi-au plăcut, mai ales ca peisaj și poziționare și castelele «în oglindă» (le-am denumit astfel doar pentru că sunt situate pe două dealuri aflate față în față): Neuschwanstein și Hohenschwangau.

Merită vizitate și: Nurenberg (are și un castel frumos), Augsburg, Oberammergau (cu căsuțele sale pictate fabuloase) și Garmish – Partenkirchen (o stațiune superbă de ski).

Și pentru că am amintit peisajele mirifice ale Bavariei, trebuie menționate și cele două lacuri (Bavaria are însă o multitudine) – Ammersee și Starnberg, perfecte pentru plimbare și agrement.

 

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 21 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Trussardi My Name (ce include o agendă perfectă pentru un jurnal de călătorie în Bavaria, un parfum Trussardi My Name – EDP 15ml și o loțiune de corp parfumată Trussardi My Name – 100 ml) oferit de Niran.

 Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să dați like paginii de Facebook Niran România
  • să îmi spuneți într-un comentariu care dintre cele 3 destinații propuse vi se pare mai apropiată de personalitatea parfumului Trussardi My Name (Japonia, Australia sau Germania)
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Trussardi oferit de Niran este Psi. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru livrarea premiului.

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

30 Comments

  1. trussardi este un imn, un omagiu adus unuia dintre cele mai cunoscute orașe italiene: milano, istoriei și frumuseții acestui oraș. de-aceea ar fi cam greu de acordat cu japonia (altă cultură) ori cu australia (țară ceva mai tânără) așa că eu cred că neuschwanstein și schawangau ar fi o alegere mai potrivită.
    bavaria spun deci și recunosc că este una dintre destinațiile de vacanță mereu plănuite de noi… poate la anul? :)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Food Bloggers Conference 2015 iarna
Anterior

Cum a fost la Food Bloggers Conference – ediția de iarnă

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 22 decembrie (încheiat)