Advent Calendar LaChicBoutique: 20 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Ce repede trece timpul atunci când îl petrecem frumos… și ce poate fi mai frumos decât descoperirea unei surprize, în fiecare zi, din beauty Advent Calendar LaChicBoutique?

Acum, că ne apropiem și de finalul acestui concurs Advent Calendar, mi-aș dori să mai zabovim puțin, să treacă puțin mai greu zilele cu premii speciale, oferite cu generozitate și anul acesta de Niran.

Este însă imposibil. Așa că vă propun să dam startul unei noi zile din beauty Advent Calendar LaChicBoutique. Premiul de astăzi este ultimul din seria de trei semnate Kenzo.

Flower by Kenzo este prin excelență parfumul iconic al casei japoneze. Notele florale subtile și luminoase se alătură celor vibrante de mandarine. Un amestec de trandafiri și violete, cu acorduri de vanilie și mosc alb îi conferă o semnătură delicată și senzuală.

CITEȘTE ȘI: 3 sucuri energizante pentru alergare

beauty Advent Calendar_Flower by Kenzo

Pe aripile imaginației am călătorit alături de Flower by Kenzo în două destinații exotice excepționale: în Africa de Sud și Zanzibar, în Tanzania.

Astăzi vă propun o vacanță în Mexic, în Guadalajara, considerată una dintre cele mai captivante destinații din această țară. Hotelul care mi-a inspirat această destinație este Casa Fayette, recent inaugurat în cartierul Lafayette, un cartier în plin avânt din Guadalajara, care îmbină armonios latura tradițională cu note moderniste.

Camerele hotelului decorate în stil Art Deco sunt completate de barul de inspirație retro, o piscină și o terasă ce oferă o panoramă impresionantă asupra orașului.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 20 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un nou set Kenzo, ce include un box elegant de călătorie și două două fiole de parfum: Flower by Kenzo și Flower by Kenzo L’Elixir.

CITEȘTE ȘI: French chic: Le Grenier a Pain

Pentru a intra în concurs trebuie:

  • să dați like paginii de Facebook Kenzo Parfums
  • să îmi spuneți într-un comentariu cum ați defini, pe scurt, un parfum de purtat în anotimpul rece
  • să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Kenzo oferit de Niran este Gina Popa. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

36 Comments

  1. Un parfum de purtat in anotimpul rece? Trebuie sa fie puternic, sa acopere frigul de afara, dar totodata delicat, sa te incalzeasca cu notele lui. Trebuie sa fie fresh, ca o portocala proaspat stoarsa, dar indulcit cu acorduri de scortisoara. Sa fie intens, sa te poarte printre fulgii ce coboara in jurul tau.

  2. parfumurile de iarnă sunt în genere mai intense, mai ample. când noaptea este mai lungă decât ziua, pe timpul iernii, este vremea orientalelor, a compozițiilor mai sofisticate decât în celelalte anotimpuri, mai gurmande. este vremea lui yatagan de caron sau nuit etoille, opera lui anick goutal, parfumuri în care domină rășinile și, bineînțeles, bradul. sau, e vremea celebrului shalimar de guerlain, a lui opium-ysl, parfumuri narcotice, ademenitoare.
    pentru mine iarna este momentul în care port le male, parfumul masculin al lui jean paul gaultier, marele clasic oriental și feminite du bois (varianta originală sub semnătura casei shisheido), ambele parfumuri cu cedru, scorțișoară și santal.

  3. Eu iarna port un parfum mai tare, cu note lemnoase insa din cauza ca unei persoane dragi ii place foarte mult un parfum pe care l-am purtat toata vara si care ii aduce amintiri frumoase nu renunt la acesta nici acum, si chiar imi incalzeste sufletul .

    Multumesc!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

De Crăciun, toate drumurile duc acasă

Food Bloggers Conference 2015 iarna
Următor

Cum a fost la Food Bloggers Conference – ediția de iarnă