Advent Calendar LaChicBoutique: 2 decembrie (incheiat)

Pentru prima zi lucrătoare a lunii decembrie, am ales împreună cu Niran pentru beauty Advent Calendar LaChicBoutique un premiu revigorant.

Este vorba despre un set Collistar ce include 2 dintre noutățile propuse de brandul italian pentru acest sezon: Collistar Healthy Scalp Talasso – Scrub Shampoo și Collistar Hyaluronic Acid Aquagel moisturising lifting.

Cele două produse revoluționare Collistar vor constitui aliați de încredere pentru părul și tenul tău în sezonul rece.

Collistar Healthy Scalp Talasso – Scrub Shampoo este un tratament de înfrumusețare pentru scalp și păr.

Este un produs original cu o textură unică, ultra-senzorială, ce oferă detoxifiere și revitalizare la nivelul scalpului, stimulând micro-circulația la acest nivel, regenerarea celulelor și curățând în profunzime. Efectul benefic se extinde și la nivelul părului, care devine strălucitor și sănătos.

Collistar Hyaluronic Acid Aquagel este o crema cu textură lejeră și inovatoare ‘aqua gel’ ce oferă pielii suplețe, are un efect intens de hidratare și o acțiune eficientă antirid, consolidând echilibrul hidro-lipidic la nivelul pielii și optimizând transportul acidului hialuronic în țesuturi.

Collistar Scalp Talasso_Scrub_Collistar Hyaluronic Acid Aquagel

Surpriza zilei de astăzi din Advent Calendar LaChicBoutique mă trimite cu gândul la relaxare și răsfăț. De aceea, destinația pe care v-o propun se află în Italia, la Portofino, pe țărmul Mediteranei: Belmond Hotel Spendido.

Oferind o panoramă cu adevărat splendidă asupra portului Portofino, Belmond Hotel Spendido este unul dintre cele mai luxoase «refugii» din Italia. Piscina încălzită cu apă sărată este plasată în mijlocul grădinilor luxuriante, peisajul fantastic fiind completat de palmieri și priveliști spectaculoase asupra mării.

Fie că este vorba despre un masaj relaxant la umbra unui lămâi, despre un tratament exclusivist într-una dintre încăperile elegante ale centrului spa al hotelului, de clipe de liniște petrecute în sauna aflată în decorul luxuriant al grădinii, rezultatul este acelasi – liniște și armonie pentru minte, suflet și trup.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 2 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set de produse Collistar (Healthy Scalp Talasso – Scrub Shampoo și Hyaluronic Acid Aquagel moisturising lifting) oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

– să dați like paginii de Facebook Collistar România
– să îmi spuneți într-un comentariu care este pentru voi «punctul sensibil» în ceea ce privește îngrijirea și hidratarea în sezonul rece: părul, tenul, pielea corpului…
– să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol, în cursul zilei de 3 decembrie! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea premiului Collistar din Advent Calendar LaChicBoutique 2015 este Gabriela Claudia Preda. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto: Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

31 Comments

  1. Buna ziua!Din pacate acest anotimp rece re si avantaje dar si dezavantaje.Pielea este cel mai des afectata de ger,de aceea trebuie sa ne alegem produsele de ingrijire cu mare ATENTIE.

  2. În sezonul rece tenul îmi este foarte afectat,vara este super gras și iarna mi se usucă în jurul nasului și pomeții :( nu mai zic de buze ca trebuie sa port după mine stik ul hidratant pentru buze.

  3. Punctul sensibil il constituie tenul, avand tenul gras si sensibil imi apar cojite pe nas, iar restul tenului imi luceste „de la mama natura”. As include si buzele, caci nu ies din casa fara balsam pe timpul rece

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Haos de Craciun - Love the Coopers - film
Anterior

Haos de Crăciun

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 3 decembrie (Încheiat)