Advent Calendar LaChicBoutique: 19 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo

Beauty Advent Calendar LaChicBoutique 2015, powered by Niran, se apropie de final, iar astăzi ne luăm «la revedere» de la un premiu rafinat și delicat, care a încântat deja două norocoase câștigătoare.

Data de 19 decembrie din Advent Calendar LaChicBoutique ascunde ultimul premiu semnat Salvatore Ferragamo, ce include cea mai recentă creație parfumată a casei italiene – Emozione.

Ferragamo Emozione este un parfum strălucitor, un mix între clasic și modern, o plăcere pe care doar emoția și împlinirea o pot oferi, transpusă într-o aromă. Emozione se deschide cu note luminoase de bergamotă, îndulcite de acordurile pudrate ale irisului.

Piersica adaugă catifelare în notele de vârf. Mijlocul parfumat este un buchet elegant de flori: bujori, trandafiri și heliotrop, un mix feminin, ce este completat de notele de bază misterioase, de patchouli, piele de căprioară și mosc alb.

CITEȘTE ȘI: Ho Ho Ho #smartChristmas !

AdventCalendar_Ferragamo

CITEȘTE ȘI: Gânduri tandre și premii dulci de la Milka

Și dacă prima destinație de vacanță inspirată de parfumul Ferragamo Emozione se afla la Florența, hotelul Lungarno aparținând familiei Ferragamo, a doua ne-a purtat în Toscana, într-un resort senzațional, Argentario Golf Resort & Spa, pentru a treia și ultima dată anul acesta, vom călători pe aripile parfumate la Roma.

Vă propun astăzi un boutique hotel excepțional: Portrait Roma, aflat pe celebra Via Condotti, foarte aproape de Scările Spaniole. Reflectând splendoarea și luxul Romei din anii 50′, hotelul Portrait Roma este un tribut adus de arhitectul florentin Michele Bönan stilului extraordinar al designerului Salvatore Ferragamo.

Boutique hotelul roman oferă senzația magică oferită de studioul unui designer sau a unui platou de filmare, camere splendide beneficiind de cele mai frumoase materiale și oferind un confort desăvârșit.

Terasa magnifică aflată la ultimul etaj al hotelului oferă cea mai spectaculoasă imagine asupra Romei și catedralei Trinità dei Monti.

Revenind la concursul de astăzi, care se desfășoară pe 19 decembrie, până la ora 23.59, premiul este un set Ferragamo, ce include un box elegant, un parfum Ferragamo Emozione (EDP 5ml) și o loțiune de corp Emozione (30ml), oferit de Niran.

Pentru a intra în concurs trebuie:

– să dați like paginii de Facebook Niran România

– să îmi spuneți într-un comentariu care este brandul preferat de parfumuri, dintre cele deținute de Niran și incluse și în acest Advent Calendar (Versace, Kenzo, Ferragamo, Trussardi, Blumarine, Dsquared2, Richmond, Nina Ricci, Ungaro, Moschino, Ferre)

– să împărtășiți prietenilor acest concurs prin share pe pagina personală de Facebook a imaginii concursului (care se află aici)

Succes și vă aștept cu nerăbdare comentariile. Câștigătorul va fi anunțat tot în acest articol! (premiile se expediază doar pe teritoriul României).

Câștigătoarea setului Ferragamo oferit de Niran este Elena Cluceru. Felicitări! Aștept un mesaj cu datele pentru expedierea premiului.

Credit foto Advent Calendar LaChicBoutique – Dragoș Chircu

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

30 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 18 decembrie (încheiat)

Următor

De Crăciun, toate drumurile duc acasă